Snollebollekes-zanger Rob Kemps scoort baan als presentator

rob kemps presentator

De zanger heeft een contract getekend bij Talpa Network

Op het eerste gezicht is het een beetje een vreemde vogel, met zijn lange lokken, rode jasje en gele stropdas. Toch hebben we zanger Rob Kemps van de Snollebollekes tijdens zijn deelname aan De Slimste Mens leren kennen als een charmante, lieve man. Gelukkig voor ons hoeven we Rob niet lang te missen op de buis. Hij heeft namelijk een driejarig contract getekend bij Talpa Network en gaat aan de slag als presentator.

Talenten verder ontwikkelen

Waar Rob Kemps eerder dit jaar de titel De Slimste Mens in de wacht sleepte, heeft hij nu een heuse televisiecarrière gescoord. De Snollebollekes-zanger zal vooral actief zijn voor SBS6. Hij krijgt bij de zender de kans om ‘zijn talenten de komende jaren breed aan te wenden en verder te ontwikkelen’, zo is te lezen in het officiële statement.

Nieuw avontuur

“Mijn gevoel bij Talpa Network was vanaf de eerste minuut formidabel”, zegt Rob over zijn nieuwe baan. “Ik zie deze stap als een unieke kans om mijn talenten in televisieland te gaan ontplooien bij deze geweldige club. Het uitgesproken vertrouwen en enthousiasme om samen iets te gaan maken hebben mij over de streep getrokken. Ik kijk oprecht enorm uit naar dit geweldige avontuur.”

Authentiek en creatief mens

Ook Talpa Network is ontzettend blij met hun nieuwste aanwinst. “Ik ben ongelofelijk blij dat Rob voor ons gekozen heeft”, laat directeur Televisie Marco Louwerens weten. “Ik heb hem de afgelopen periode leren kennen als een ontzettend fijn, authentiek en creatief mens, die altijd volledig zichzelf is. Regelmatig weet hij Nederland enorm te verrassen met een nieuw talent dat hij in zich blijkt te hebben.”

Lees ook: Zo ziet de knappe vriendin van Snollebollekes’ Rob Kemps eruit

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill