Spannend! Dit zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Married At First Sight

mafs

Ook krijgen we een glimp van de kandidaten

Nog heel even geduld en dan gaat het nieuwe seizoen van Married at First Sight van start. Kun jij ook niet wachten? Dan hebben we goed nieuws voor je, want RTL heeft de eerste beelden gedeeld en daarbij zien we ook meteen de kandidaten.

MAFS

In Married at First Sight worden twee mensen door de wetenschap aan elkaar gekoppeld. De koppels kennen elkaar van tevoren niet en de kennismaking is op een wel heel bijzonder locatie, namelijk voor het altaar. Na een korte kennismaking geven ze elkaar meteen het ja-woord en dan begint het pas echt. Zijn ze voor elkaar gemaakt, of is het tóch geen match made in heaven? Het programma is de laatste jaren uitgegroeid tot een enorm kijkcijferkanon, en dat snappen wij helemaal!

Gloednieuw seizoen

Het programma is niet alleen succesvol qua kijkcijfers, er zijn ook daadwerkelijk stellen die de ware vinden in MAFS. Zo zijn Rowan en Astleigh en Sonny en Dylan uit eerdere seizoenen nog steeds happy together. En nu staat er weer een gloednieuw seizoen op het punt van beginnen!

Omcirkel 16 januari 2024 maar vast in je agenda, want dan is het zover. Dan kunnen we weer genieten van wildvreemden die met elkaar in het huwelijksbootje stappen. Wie dat dit seizoen aandurven? We krijgen alvast een voorproefje!

”Er staan weer zeven koppels voor het altaar, gekoppeld door de wetenschap”, klinkt het in de teaser. Enne, dat ziet er veelbelovend uit! In het korte fragment zien we spannende eerste ontmoetingen gevolgd door blijdschap, verdriet, onzekerheid én gekus!

Married at First Sight is vanaf 16 januari met maar liefst twee afleveringen per week te zien bij RTL 4 en op Videoland. We can’t wait! 

Lees ook: Yes! Op déze datum begint het nieuwe seizoen van Married at First Sight

Bron: RTL Boulevard, Archief Grazia | Beeld: MAFS