Maker Barbie brengt dít oude speelgoed terug en wij kunnen niet wachten

Polly Pocket was heel populair speelgoed!

Of je nou kind of al volwassen was in de jaren negentig, iedereen kent de Polly Pocket. De kleine doosjes waarin de kleine poppetjes leefden zorgden gegarandeerd voor uren speelplezier. Helaas verdwenen ze uit het winkelschap, maar nu niet meer! De Polly Pocket maakt zijn comeback en wij zijn dolenthousiast! 

Hopelijk komt het ook naar Nederland!

Verdwenen

Chris Wiggs maakte in 1983 de eerste versie van de Polly Pocket voor zijn dochter. Iedereen in de buurt wilde het speeltje ook hebben en Bluebird Toys besloot uiteindelijk om het te gaan produceren. Het werd razend populair en bijna iedereen had wel een versie van de Polly Pocket. Mattel, de producent van onder andere Barbie, gaf de pocket in 1999 een makeover, maar langzaam aan verdween het schattig doosje van de markt. Geliefd en gemist bij velen is dat nu verleden tijd!

Mattel

De Polly Pocket komt terug! Mattel heeft spijt van het stoppen van de product en wil de Polly Pocket opnieuw uitvinden. Er komt een geheel nieuwe variant. Uiteraard zullen wij nog even moeten wachten, want Mattel wil natuurlijk eerst testen of het speelgoed weer aanslaat. Wij hopen van wel, want hoe leuk zou het zijn als ook de nieuwe generatie kan spelen met dit speelgoed? Wij kunnen in ieder geval niet wachten! Had jij vroeger ook een Polly Pocket? Laat het ons weten op onze Facebook-pagina!

Lees ook: Heb jij dit speelgoed van vroeger nog ergens huis? Dan zou je zomaar goud in handen hebben

Dit bericht bewaren? pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Pixabay