Stop right now: ‘Spice Girls komt met vervolg op bioscoophit Spice World’

Spice girls vervolg

En alle Spice Girls-leden zullen in de film te zien zijn

Het is volgend jaar 25 jaar geleden dat de film Spice World van de Spice Girls in de bioscoop te zien was. Als we The Sun moeten geloven, wordt dit jubileum groots gevierd met een nieuwe film. En hierin zijn Mel B (45), Geri Halliwel (48), Emma Bunton (45), Mel C (47) én Victoria Beckham (47) te zien. Kortom: Slam your body down and zigazig ah!

25-jarig jubileum

De Spice Girls kennen we allemaal van de vrolijke muziek met idem danspasjes. Ondanks dat de populaire meidengroep al enige tijd geen nieuwe muziek heeft uitgebracht, is het nog steeds een grote naam in de muziekwereld. Naast muziek, heeft de meidengroep ook een kaskraker van een film uitgebracht: Spice World. Volgens de krant The Sun zijn de vrouwen bezig met een vervolg op deze bioscoophit. En er wordt geschreven dat alle leden er zin in hebben. Ook Posh Spice, oftewel Victoria Beckham, zal van de partij zijn om het 25-jarige jubileum van de bioscoopfilm te vieren. Een bron aan The Sun meldt: “De vier oude leden waren al enige tijd aan het nadenken om iets te doen rondom de verjaardag van de film. Een humoristisch vervolg leek hen wel een leuk idee.”

Spice World

Wanneer de film te zien is, is nog niet bekend. De voorbereidingen zijn al wel in volle gang. We zijn benieuwd waar het vervolg over gaat. In de film Spice World uit 1997 zagen we de vrouwen zich klaarmaken voor een groot concert, terwijl er een hoop humoristische en bijzondere situaties waren met bekende acteurs en artiesten. Zo zagen we destijds Elton John, Elvis Costello, Hugh Laurie en Jennifer Saunders in de film.

Reünie

De film is niet de eerste reünie van de meidengroep. In 2007 heeft de groep voor het eerst, na het grote succes sinds 2001, een tournee gedaan door het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten. Ook hoorde de groep bij het spectaculaire eindfeest van de Olympische Spelen van 2012. Dat was de laatste keer dat de groep met vijf leden optrad. Victoria Beckham liet het tijdens de tour in 2019 namelijk afweten. The Spice Girls is één van de bestverkochte meidengroepen ter wereld. Ze hebben in totaal 90 miljoen albums wereldwijd verkocht en had meerdere hits zoals Wannabe, Viva Forever en Stop.

Lees ook: Dat wordt wijnen: er komt een zesde seizoen Chateau Meiland

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Array