Verhaal Marius (54) maakt een hoop emoties vrij bij kijkers ‘Spoorloos Extra’

Marius Spoorloos

Marius kwam net op tijd met hulp van Spoorloos

Een jaar geleden ging Marius (54) op zoek naar zijn vader. Hij was op zoek naar een Italiaanse man die nu in Australië woonde. Hij schakelde het programma Spoorloos in en de zoektocht slaagde. Net op tijd, blijkt nu. Samen met Spoorloos blikt hij terug op deze bijzondere ontmoeting. 

Kijkers waren ontroerd door het verhaal.

Spoorloos

In het programma Spoorloos wordt geprobeerd om families weer met elkaar te herenigen. Het kan hier gaan om adoptie zaken of mensen die hun biologische ouder uit het oog zijn verloren. Het laatste is bij Marius het geval en hij wilde hem dolgraag ontmoeten.

Australië

Marius had zijn vader nog nooit gezien. Na zijn geboorte vertrok hij naar Sicillië, waarna hij verhuisde naar Australië. Hij raakte het spoort kwijt en hij wilde zijn vader zo graag vinden. Spoorloos kwam zijn vader op het spoor en na al die jaren kon hij eindelijk zijn vader Franco een knuffel geven. Dat was een prachtig moment en het kwam ook net op tijd. Slechts twee weken na de ontmoeting overleed de vader van Marius in Australië. De hele ontmoeting ging ook niet zonder slag of stoot en daardoor is hij extra dankbaar.

Wat voor obstakels hij en de redactie van het programma tegen kwamen en ook de reacties van de ontroerde kijkers lees je op de volgende pagina.


Pagina 1/2