Tóch niet helemaal een sprookjeshuwelijk voor Sylvie: ouders niet aanwezig

La Meis noemt het ‘ongelooflijk pijnlijk’ dat haar ouders haar grote dag moeten missen

Het is een hele happening: het huwelijk van Sylvie Meis (42) en verloofde Niclas Castello (41). De vierdaagse bruiloft in Florence, Italië, gaat bijna van start. Helaas heeft Sylvie last minute een wel erg vervelende afmelding gehad: haar ouders komen niet naar de bruiloft. 

Corona

Sylvies ouders kunnen niet naar de bruiloft van hun dochter komen, meldt een betrouwbare bron aan Shownieuws. Ron en Rita Meis wonen in de regio Antwerpen, in België, waar het coronavirus weer flink is opgelaaid. Daarnaast heeft de 66-jarige Ron een nierziekte, waardoor hij extra kwetsbaar is voor het virus. Zijn vrouw Rita is wegens het besmettingsgevaar genoodzaakt om bij hem in België te blijven. Het is dus niet verstandig voor hen om naar Italië af te reizen.

Ongelooflijk pijnlijk

Sylvie vindt het ‘ongelooflijk pijnlijk’ dat ze haar ouders moet missen bij haar huwelijk, zei ze tegen het Duitse Bild. Hoewel zij ook betrokken was bij deze beslissing, ging deze gepaard met veel tranen. Gelukkig hoeven Ron en Rita Meis de bruiloft niet helemaal te missen. Sylvies ouders kunnen de plechtigheid volgen via een livestream, zodat ze er toch nog een beetje bij zijn.

Damián

De vijftienjarige zoon van de presentatrice, Damián, geeft zijn moeder nu zelf weg aan Niclas. “Dat wordt natuurlijk heel spannend. Dat is toch wel heel emotioneel, daar verheug ik me heel erg op”, vertelde Sylvie eerder aan Shownieuws. Ook mag Damián de ringen brengen tijdens de ceremonie. “Hij heeft veel taken.”

View this post on Instagram

My everything ?? #proudmom @vandervaart.23

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Niclas

In een eerder interview met RTL Boulevard gaf Sylvie aan enorm uit te kijken om te trouwen met haar grote liefde Niclas. “Hij heeft me veroverd. Klassiek veroverd. Goede mannen zijn authentiek en spelen geen spelletjes”, zei ze over de Duitse kunstenaar.

Trouwjurk

Dit weekend is het dan zo ver, de bruiloft van La Meis. Toen bekend werd dat het een vierdaags spektakel zou worden, werd ook al snel van vier jurken gesproken. “Ik heb inderdaad vier jurken”, beaamt Sylvie. “Ik heb ze allemaal gefit en allemaal zijn ze perfect. Maar raad eens welke jurk ik nog niet gefit heb?” begint ze over haar ceremoniejurk van een luttele 20.000 euro. “Die is nog niet eens in Duitsland. Die moet nog uit Tel Aviv komen.” Gelukkig kwam de trouwjurk deze week, op het nippertje, binnen.

Coronamaatregelen bruiloft

Het feestgezelschap zal zich aan de nodige coronamaatregelen moeten houden tijdens de bruiloft. Zo mag er niet worden gedanst en niet worden gezongen. Ook mag er niet worden geknuffeld. Klinkt nogal sober, maar La Meis maakt er vast een mooi weekend van.

Lees ook: Sylvie Meis deelt sportkiekjes in aanloop naar bruiloft

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill YouTube