“Wie stak mijn ouderlijk huis in brand?” 3000 euro voor de gouden tip, delen svp!

Heb jij iets gehoord of gezien?

Ad Rijvers looft een beloning van 3000 euro uit aan degene die de gouden tip geeft voor de vraag wie zijn ouderlijk huis in de brand heeft gestoken.
Het ouderlijk huis van Ad vloog op donderdag 8 september in brand, op klaarlichte dag. Het pand stond op dat moment leeg, maar stond leeg nadat zijn vader begin dit jaar overleed. Zijn ouders hebben er decennialang gewoond. Op het moment dat de brand uitsloeg, was Ad onderweg naar huis van een afspraak in Keulen. In eerste instantie dacht hij dat het een flauwe grap was toen hij het bericht kreeg. Elektriciteit en gas waren immers afgesloten; “Hoe kan het dan fikken?” Het vuur begon op zolder en is volgens de politie aangestoken. De technisch recherche vond als stil bewijs hiervoor een zaklamp in de hal. De woning is voor Ad een dierbare herinnering en een huurobject voor de toekomst (het huis was al verhuurd). Deze droom zag hij voor zijn ogen in rook opgaan. Na de brand ontdekte hij dat de verzekering kort voor de brand was verlopen. Indien hij niks meer van de verzekering krijgt, is Ad ‘in het hart getroffen.’
Het ouderlijk huis staat in de Hoolstraat 60, in Teteringen. Ad wil heel graag weten wie het in de brand heeft gestoken en looft voor de gouden tip een beloning van 3000 euro uit. Heb jij iets gehoord of gezien? Neem dan contact op met de politie.