Stapt Henk Krol met bed & breakfast in de voetsporen van Martien Meiland?

Henk krol

De voormalig politicus werkt aan een eigen tv-programma

Bij de afgelopen verkiezingen kreeg 50Plus-politicus Henk Krol te weinig stemmen om weer plek te mogen nemen in de kamer. Maar de voormalig lijsttrekker gaat niet bij de pakken neerzitten: hij begint nu namelijk een bed & breakfast.

Henk Krol opent bed & breakfast

Sinds de verkiezingen hebben we weinig gehoord van Henk Krol. Daarvoor stond hij als politicus in de spotlight om zijn vele breuken met partijen en collega-politici. Uiteindelijk raakte hij bij de meest recente verkiezingen zijn zetel in de Tweede Kamer kwijt. Maar Krol is niet van plan uit de spotlight te verdwijnen. In tegendeel: aan Privé vertelt hij dat hij grootse plannen heeft. Niet alleen wil hij een bed & breakfast openen, maar ook krijgt Krol waarschijnlijk zijn eigen tv-programma.

De volgende Martien Meiland?

Een mogelijke stap die Krol heeft overwogen, is om naar Spanje of Portugal te gaan en daar een B&B te kopen. Krol zag hier echter weinig in. “Geen heen en weer gevlieg naar verre oorden. Autoriteiten willen nogal eens vervelend en traag werken, zo zien we immers in bijna alle afleveringen van Ik vertrek“, laat de voormalig politicus weten. In plaats daarvan start Krol zijn bed & breakfast samen met zijn partner Aldo gewoon in ons kleine kikkerlandje. Zoals we weten van de Meilandjes, is het inderdaad makkelijker gezegd dan gedaan om naar het buitenland te vertrekken. Maar een eigen tv-programma zit er dus wél aan te komen.

‘Soort Villa Felderhof’

Een reality-soap à la Chateau Meiland hoeven we echter niet van Krol te verwachten. “De opzet is een soort Villa Velderhof“, vertelt hij. “Het is de bedoeling dat ik daar bekendheden ga ontvangen en interviewen. Die plannen zijn we nu aan het uitwerken. Daar gaan jullie later meer over horen.” Voorlopig is Krol eerst zoet met het opzetten van zijn B&B.

Lees ook:  Martien Meiland ontroert kijkers met liefdesbrieven

Bron: RTL Nieuws | Beeld: videostill