Kijkers ‘Steenrijk, straatarm’ snappen weinig van relatie miljonairs

 

 

 

Hoe zit de vork nou precies in de steel met Tamara en Ronnie?

Iedere week maakt het programma Steenrijk, straatarm weer heel wat tongen los. Deze week is het vooral het rijke ‘stel’ Tamara en Ronnie dat vragen oproept bij Twitteraars. Zijn de twee nu alleen vrienden, collega’s of ook partners? Kijkers raken er niet over uitgepraat.

‘Soulmates’

In deze aflevering van Steenrijk, straatarm zien we multimiljonair Tamara, die een riant huis met zwembad in Tilburg bewoont. Het grote huis deelt ze met Ronnie, haar ‘soulmate en zakelijke partner’, met wie Tamara een succesvolle onderneming heeft. Of de twee naast collega’s ook romantische partners zijn, wordt alleen maar ingewikkelder gemaakt in de loop van de uitzending. Tamara noemt Ronnie onder andere haar ‘beste vriend, die ken ik al sinds ik twee jaar was.’ Inmiddels zijn de twee in hun eigen woorden ‘collega’s en niet alleen meer vrienden.’ Kijkers vinden al deze termen maar ingewikkeld: zijn Tamara en Ronnie collega’s, beste vrienden, partners, of huisgenoten die elkaar soulmates noemen?

Andere vrienden

Later komen we erachter dat Tamara ook twee ‘woonmaatjes’ heeft in haar Tilburgse villa, die voor de dieren kunnen zorgen. Dat maakt de situatie er niet duidelijker op. Daarnaast verbazen kijkers zich erover hoe makkelijk Ronnie het geld van Tamara, die miljoenen heeft gewonnen in de loterij, laat rollen. “Ronnie geeft de miljoenen van Tamara uit, leuke vriendschap”, merkt een Twitteraar op.

Lees ook: Tijd voor een andere woning? Frank en Rogier zoeken nieuwe huisgenoot

Bron: Libelle | Beeld: videostill