‘Steenrijk, Straatarm’-kijkers verbazen zich over kinderen arm én rijk gezin

steenrijk straatarm kinderen

Deze week ruilde de familie Van Noppen met de familie Reuvers

De afleveringen van Steenrijk, Straatarm maken iedere week weer heel wat tongen los. Deze week verbaasden kijkers zich vooral over de kinderen van de twee deelnemende gezinnen, al stelden sommige hun mening al snel weer bij.

Van Twente naar Maastricht

Deze week ruilde het gezin van Esther en Sander Reuvers uit Twente met het gezin van Danielle en Anton van Noppen uit Maastricht. Niet alleen de twee echtparen, ook hun kinderen wisselden daarmee een week van huis en inkomen. En juist die zorgden deze keer voor heel wat levendige reacties van de kijkers.

‘Verwende houding’

Zo zijn kijkers niet te spreken over de houding van de dochter van de ‘steenrijke’ familie Reuvers. Velen vinden bijvoorbeeld dat ze niet bepaald haar best doet om zich een weekje naar de nieuwe situatie te schikken. Andere kijkers nemen het juist voor haar op, zo is te lezen op Twitter. Helemaal wanneer de kinderen van het gezin Reuvers en lieve actie opzetten voor de kids van het andere gezin.

‘Heel triest’

Wat het arme gezin betreft, leven de kijkers vooral erg mee met de twee kinderen van de familie. Niet iedereen vindt namelijk dat de ouders optimaal gebruik maken van de ruil om de kinderen eens te verwennen. De schrijnende situatie van sommige kinderen in Nederland hakt er bij de kijkers dan ook flink in.

Lees ook: Kijkers raken niet uitgepraat over de Posjes in Steenrijk, Straatarm

Bron: Twitter | Beeld: videostill