Zo vieren Steffi en Roel uit BZV kerst

Steffi en Roel
De tortelduifjes maken zich op voor hun eerste kerst samen

Het was een welbewogen jaar voor Steffi en Roel. Het is nu precies een jaar geleden dat Steffi zich opgaf voor het datingprogramma voor boeren. Ze had in haar stoutste dromen niet durven hopen dat ze er zo’n leuke man aan over zou houden. Steffi en Roel zijn namelijk smoorverliefd! Een verslaggever van RTL Boulevard nam poolshoogte bij het kersverse boerenstelletje.

Wat er in een jaar wel niet kan veranderen.

Kerst

Het wordt een drukke kerst voor Steffi en Roel: als je de ware vindt komt daar natuurlijk ook nog een hele familie en vriendengroep om de hoek kijken! Daarom begint het nieuwbakken koppel al vroeg met kerst, want ze zullen aankomende zondag al gezellig samen eten met de vrienden van Steffi. Dezelfde vrienden die haar precies een jaar geleden opgaven voor Boer zoekt Vrouw. Zouden ze ook een bedankje krijgen? Steffi is in ieder geval blij dat Roel meegaat naar haar vrienden.

Gezellig

Naast een leuk vriendendiner moet het stelletje natuurlijk ook naar de familie toe. “En nou zit Roel er een keer bij. Het is heel apart wat er in een jaar allemaal kan gebeuren,” zegt Steffi glunderend. Gelukkig is er ook nog tijd om met zijn tweeën te zijn, lekker samen op de bank.

Kerstkaart

Omdat Steffi ieder jaar een persoonlijke kerstkaart naar de klanten en relaties van haar bedrijf stuurt, moet Roel er dit jaar ook aan geloven. Steffi kiest namelijk ieder jaar een kerstkaart uit “met op de voorkant iets dat van toepassing is op het afgelopen jaar.” Daarom prijkte er dit jaar een leuke foto van Steffi en Roel op. De tekst luidt: ‘Fijne feestdagen en een vruchtbaar 2019’. Willen ze dan nu al kleine hummeltjes rond hebben lopen? “Dat doelt op de paardenfokkerij. Ik dacht wel toen we hem van de drukker kregen: hier krijgen we opmerkingen over,” zegt Steffi lachend.

Lees ook: Oei! Meghan Markle is in crisisoverleg met haar assistenten en dit is de reden waarom

Wil je dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill