Grootse plannen: BzV-Steffi en Roel gaan samenwonen én openen bed & breakfast

Ook geven ze antwoord op de vraag of er huwelijksplannen zijn

Twee jaar geleden had Steffi nooit durven dromen dat het Boer zoekt Vrouw-avontuur haar daadwerkelijk liefde zou brengen. Inmiddels weet ze wel anders. Zij en Roel zijn bijna anderhalf jaar samen en klaar voor de volgende relatiestap. Of eigenlijk relatiestappen. De twee gaan samenwonen én openen samen een zaak.

Op het erf van de paardenfokkerij openen Roel en Steffi volgend jaar een bed & breakfast.

Samenwonen

“We gaan samenwonen”, vertelt Roel met een brede glimlach op zijn gezicht aan RTL Boulevard. Hij en zijn Steffi zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie. Hij trekt niet bij Steffi in, maar vertelt dat ze ergens anders in Boekel gaan wonen. “Aan de rand van het dorp, lekker landelijk. Als je uit het raam kijkt zie je gewoon de wei.”

Bed and breakfast

Het heugelijke nieuws houdt niet op bij het samenwonen. Steffi en Roel gaan in de toekomst een bed & breakfast openen op het terrein van de paardenfokkerij. Hier willen de twee tien kamers, een eetcafé en een vergaderzaal vestigen. Ze hopen volgend jaar aan de bouw te kunnen beginnen.

Trouwen

Plannen zat, dus. Gaat het stel elkaar dan binnenkort ook nog het jawoord geven? “Nou, van mij hoeft het niet”, geeft Steffi toe. Bovendien dragen ze allebei al de achternaam Verhagen, dus ze vindt het wel goed zo. “En”, voegt Roel daar nuchter aan toe, “het geld is op.”

Lees ook: Boer zoekt Vrouw-stel Steffi en Roel nog steeds bevriend met Harold

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard