Boer zoekt vrouw-stel Steffi en Roel verwachten hun eerste kindje

Ook onthullen de twee of ze een zoon of een dochter krijgen

Fantastisch nieuws voor Boer zoekt Vrouw-koppel Steffi en Roel. De twee verwachten volgend jaar hun eerste kindje samen. “Roel en ik zijn dolgelukkig!”, aldus de zwangere Steffi.

Een dochter

Op de website van Boer zoekt Vrouw maakt het koppel bekend dat ze begin februari een kindje krijgen. Over het geslacht van de baby doet het stel niet mysterieus. “We krijgen een meisje!”

De zwangerschap

Steffi en Roel hebben net de 20-wekenecho achter de rug en de hengstenhouder laat weten dat de baby gezond is. “Alles gaat heel goed.” Al was dat aan het begin van haar zwangerschap wel anders. Net als veel andere zwangere vrouwen, had ook Steffi veel last van misselijkheid. “Ik was echt kotsmisselijk in het begin. Maar ja, het is geen zinloos ziek zijn, dus ik heb het er graag voor over.”

De naam

Haar gevoel voor humor is de zwangere Steffi duidelijk niet kwijt. “De baby moet natuurlijk eigenlijk Yvon heten”, grapt ze. Zonder de presentatrice ‘was ze er niet geweest’. Maar of de dochter van Steffi en Roel ook daadwerkelijk de naam Yvon krijgt, is natuurlijk de vraag. “Daar zijn we nog niet helemaal uit”, lacht Steffi.

Megablij

Ook op haar Instagrampagina grapt Steffi nog even verder. “Deze keer gaat het niet om een veulen, maar om een baby’tje van ons twee.” Ook staat ze erbij stil dat een zwangerschap niet altijd even vanzelfsprekend is. “We zijn dan ook megablij en meer dan gelukkig dat dit ons gegund is.”

Lees ook: Bijzonder: identieke tweeling wil van dezelfde man tegelijk zwanger worden

Bron: KRO NCRV, Instagram Steffi | Beeld: KRO NCRV, Linelle Deunk