Dolverliefde Steffi en Roel zetten volgende stap in relatie

Het BZV-koppel is nog steeds heel gelukkig met elkaar

Heel Nederland was eind vorig jaar getuige van de ontluikende liefde tussen boerin Steffi en haar Roel in het tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Waar er door verschillende mannen om de hengstenfokster werd gevochten, wist uiteindelijk Roel Steffi’s hart te veroveren. Nu, een half jaar later, gaat het nog steeds heel goed tussen de twee. Zo goed zelfs, dat de tortelduifjes plannen hebben om te gaan samenwonen. Dat vertelt een opgewekte Steffi op NPO Radio 2.

De twee hebben grootse plannen voor de toekomst.

Samenwonen

Radio 2-presentator Gijs Staverman had maandagmiddag een onverwachte scoop. Toen hij met Steffi belde, vertelde ze hem dat zij en Roel een volgende grote stap gaan nemen in hun relatie. ”Het gaat zo goed dat er al vergevorderde plannen zijn om samen te gaan wonen”, vertelt de goedlachse boerin aan Gijs. Hoewel de twee nog niet op het punt staan om naar de meubelboulevard te gaan, zijn ze wel van plan om binnenkort te gaan verhuizen. En dan natuurlijk het liefst zo dicht mogelijk bij de hengstenhouderij van Steffi in het Brabantse Boekel. ”We zijn al her en der gaan kijken”, aldus de boerin.

Boer Zoekt Vrouw

In het laatste seizoen van Boer Zoekt Vrouw moest de 28-jarige Steffi kiezen tussen Roel en Harrold. De boerin besloot het keuzemoment niet af te wachten en biechtte daarvoor al aan Roel op dat ze haar leven met hem wilde delen. ”Van mij mag je wel hier blijven…”, zo vertelde een ietwat nerveuze en verlegen Steffi aan haar grote liefde. Gelukkig was dat gevoel wederzijds en zag Roel een relatie met de blonde krullenbol ook wel zitten..

Lees ook: Herhaling Ik Vertrek zorgt voor veel onbegrip bij kijkers

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: KRO-NCRV, fotograaf: Linelle Deunk