Deze zes sterrenbeelden zijn de grootste kerstliefhebbers


Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Het is nog niet eens december, maar de grootste kerstliefhebbers zijn al lang bezig met het optuigen van de kerstboom en luisteren non-stop naar de leukste kersthits. Ben jij zo iemand? Grote kans dat jij een van deze sterrenbeelden hebt. Deze zes sterrenbeelden zijn namelijk de grootste liefhebbers van de feestdagen.

Deze sterrenbeelden zijn geobsedeerd door de feestdagen.

Stier (20 april tot 20 mei)

Zodra het oktober is, wil de Stier al voorbereidingen treffen voor de feestdagen. Voor de Stier betekent dat voornamelijk dat hij of zij tijd besteedt aan het vinden van de leukste recepten voor de lekkerste gerechten. Vlak voor -en tijdens- de feestdagen staat de Stier dan ook continu in de keuken. Tevens zijn Stieren ook goed gezelschap tijdens de feestdagen en nemen ze alle tijd om bij te kletsen tijdens de feestdagen.

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

De Kreeft kijkt er ontzettend naar uit om tijdens de feestdagen tijd met familie en vrienden door te brengen. De Kreeft ziet vrienden en familie regelmatig, maar tijdens de feestdagen ziet hij of zij veel van hen tegelijkertijd, waardoor de Kreeft in z’n nopjes is. Zodra het 1 november is, is de Kreeft al bezig met het maken van kerstplannen en begint de Kreeft met het doen van kerstinkopen.

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

De Leeuw kijkt telkens weer uit naar de toffe feestjes die worden gegeven tijdens de feestmaand. De Leeuw vindt het fantastisch om te pronken in prachtige outfits. De Leeuw vermaakt zich zowel op rustige familie-avonden als grote feesten. Tevens is de Leeuw gek op cadeaus. Niet alleen om ze te krijgen maar ook om te geven.

Maagd (23 augustus tot 22 september)

De Maagd laat zijn of haar liefde voor de feestdagen minder duidelijk zien dan de bovengenoemde sterrenbeelden, maar dat betekent niet dat ze niet genieten van Kerstmis en Oud & Nieuw. De Maagd is achter de schermen continu bezig om te zorgen dat alle festiviteiten rondom kerst en Oud en Nieuw op rolletjes verloopt. Als alles eenmaal is geregeld, kan de Maagd optimaal genieten en relaxen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De Maagd en Weegschaal kunnen perfect samenwerken, ook tijdens de feestdagen slaan ze de handen ineen. Ze vinden het fantastisch om samen het huis te decoreren. De Weegschaal treedt echter meer op de voorgrond en vindt het fantastisch om de gastvrouw of -heer van de avond te zijn.

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Vissen zijn zo gek op de feestdagen, dat ze tijdens de feestdagen van 2018 alweer aan het nadenken zijn over wat ze tijdens de feestdagen van 2019 willen doen. Als je aan Vissen vraagt wat hun favoriete gedeelte van de feestdagen is, zullen ze waarschijnlijk zeggen: alles!

Lees ook: Dit hotel staat het hele jaar door in het thema van Kerstmis

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Your Tango | Beeld: Pixabay