Mensen met déze sterrenbeelden zijn het meest jaloers

Staat jouw sterrenbeeld er ook tussen?

Jaloezie is een emotie waar iedereen wel eens last van heeft, zij het de één meer dan de ander. Maar hoe komt dat eigenlijk, dat de ene persoon jaloerser is aangelegd dan de ander? Je sterrenbeeld kan hierop invloed uitoefenen!

Deze sterrenbeelden zijn het meest jaloers!

Schorpioen
Jij bent een echte flapuit; iets voor je houden zit er niet in en als iemand het waagt een blik te werpen op jouw partner dan deins jij er niet voor terug om te laten zien uit welk hout je bent gesneden. Een blijk van liefde, dat zeker, maar jaloers zijn om het minste of geringste is natuurlijk niet te bedoeling. Ten eens tot tien, dan kan je partner ook met een gerust hart een gesprek met een ander voeren.

Maagd
Jouw jaloezie komt voort uit pure onzekerheid. Jij vergelijkt jezelf continue met anderen en bent daarom altijd bezig met wat een ander wel heeft en jij niet; een mooier huis, een betere baan en mooiere kleding. Probeer je eens op jezelf te focussen en blij te zijn met wat je wél hebt. Als het gras altijd groener is bij de buren, zul jij namelijk nooit gelukkig worden.

Ram
Van nature ben jij een achterdochtig persoon; je ziet altijd beren op de weg en problemen die er helemaal niet zijn. Jouw alarmbellen gaan al rinkelen wanneer je partner het naar jou smaak te vaak over een ander persoon heeft. Jouw jaloezie komt voort uit een gebrek aan vertrouwen, wat vaak ontstaat door een situatie die zich vroeger heeft voorgedaan. Probeer de oorzaak te achterhalen en tegen te gaan, want jouw partner en vrienden verdienen best een beetje vertrouwen.

Kreeft
Jouw jaloezie komt eigenlijk voort uit stress. Je denkt veel te veel na en mist soms het vermogen om dingen te relativeren. Jouw jaloezie is dus gebaseerd op gebeurtenissen die niet realistisch zijn en is daarom ook zeer onnodig. Jouw advies voor 2018 is dan ook: maak van een mug geen olifant. Het bezorgt je alleen maar stress en nare gevoelens en maakt je geen leuker mens. Relativeer, kreeft!

Steenbok
De steenbok staat bekend om zijn koele en afstandelijke uitstraling waardoor anderen -ten onrechte- denken dat je arrogant bent. Helaas bewijs je soms zelf dat de vooroordelen juist zijn door je inderdaad afstandelijk te gedragen. Niet omdat je arrogant bent, maar omdat je ergens mee zit of je het moeilijk vindt om je open te stellen. Vaak ben je dan ook jaloers op extroverte en sociale mensen. Jij kunt er ook eentje worden, steenbok! Stel je eens wat meer open en je zult zien dat men je meer gaat waarderen. Is voor jou ook leuker!

Lees ook: Déze sterrenbeelden zijn het meest zorgzaam, zit die van jou erbij?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Libelle | Beeld: Pexels