Deze sterrenbeelden zijn het slechtst in sparen

En deze sterrenbeelden zijn dan weer erg goed in sparen

De een is met een gat in de hand geboren en weer een ander is erg zuinig op zijn of haar geld. Tja, de een is nou eenmaal beter in sparen dan de ander. Benieuwd of jij volgens je sterrenbeeld juist goed of slecht bent in sparen? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

Klopt het bij jou?

Ram, 21 maart – 19 april

Slecht in sparen
Het lukt de Ram niet zo goed om te sparen, omdat hij of zij nogal eens een impulsieve aankoop doet. Als de Ram op een webshop ziet dat er diverse koopjes zijn, zit zijn virtuele mandje gelijk vol. Als de Ram de lokroep van de webshops kan weerstaan, lukt het al een stuk beter om te sparen!

Stier, 20 april – 20 mei

Redelijk goed in sparen
Stieren hebben een stabiel inkomen en zetten elke maand een beetje geld op hun spaarrekening. De Stier geeft niet zomaar geld uit aan tierelantijntjes en kan zo een maand geen geld uitgeven aan spullen. Maar als de Stier iets koopt, zijn het vaak dure luxeproducten die hij per se wil hebben. Hierdoor plunderen Stieren nog weleens hun spaarrekening…

Tweeling, 21 mei – 20 juni

Redelijk goed in sparen
De Tweeling kan goed sparen, als-ie het maar wil. Als Tweelingen geen verantwoordelijkheden hebben, is sparen absoluut geen prioriteit. Ze willen voornamelijk plezier maken en niet op hun geld hoeven letten. Maar zodra de Tweeling een helder beeld voor de toekomst heeft, lukt het hem wel om te sparen. Tweelingen moeten voornamelijk een doel hebben om goed te kunnen sparen.

Kreeft, 21 juni – 22 juli

Goed in sparen
Kreeften zijn hardwerkende mensen en ze willen hun geld dan ook goed besteden. Ze zetten hun geld daarom op hun spaarrekening of investeren het. Kreeften zijn verantwoordelijke mensen en nemen niet veel risico’s wat betreft geld. Maar vergeet niet om ook een beetje te genieten, Kreeft.

Leeuw, 23 juli – 22 augustus

Goed in sparen
Leeuwen zijn erg goed in het omgaan met geld en in sparen. Ze zijn erg wijs en nemen verstandige keuzes wat betreft hun financiën. Wel vinden ze het leuk om een (duur) cadeau te kopen voor hun geliefden. Leeuwen vinden het fijn om mensen blij te maken en willen dan ook een leuk cadeau kopen voor iemand om diegene te verrassen.

Maagd, 23 augustus – 22 september

Goed in sparen
Ook de Maagd weet goed met geld om te gaan. De Maagd denkt goed na voor hij geld uitgeeft en weegt de voor- en nadelen tegen elkaar op. Door deze instelling doen ze nooit een miskoop en kunnen ze een financiële tegenslag incasseren.

Benieuwd welke andere sterrenbeelden goed of juist slecht zijn in sparen? Lees het op de volgende pagina.

Pagina 1/2