Zo ziet Steve Sanders uit Beverly Hills 90210 er nu uit

Ian Ziering, die Steve Sanders speelde, is geen spat veranderd

Wie Beverly Hills 90210 keek, denkt bij het zien van acteur Ian Ziering meteen aan zijn personage van Steve Sanders in de tienerserie. Het is inmiddels al meer dan 28 jaar geleden dat de eerste aflevering van de serie op de buis verscheen en Ian Ziering gaat al lang niet meer door voor een tiener. Zo ziet de acteur er nu uit.

De Amerikaanse acteur is inmiddels 54 jaar oud, maar ziet er veel jonger uit.

Carrière

Ian Ziering had al kleine rollen in series op zijn naam staan, toen hij een rol bemachtigde in Beverly Hills 90210. Hij was 26 toen hij in de huid van de 16-jarige Steve Sanders kroop. Deze rol zorgde voor zijn grote doorbraak als acteur. Hij vertolkte de rol van Steve Sanders voor maar liefst tien seizoenen, tien jaar lang. Na de serie had hij vaak rollen als stemacteur en scoorde hij rollen in films. Bij het jongere publiek verkreeg Ian in 2013 faam toen de eerste Sharknado-film uitkwam. In 2018 speelde hij in de zesde en laatste Sharknado-film. In 2019 zal de acteur te zien zijn in de serie DC Universe-serie Swamp Thing als Blue Devil.

Privéleven

Ian stapte in 1997 voor het eerst in het huwelijksbootje met Playboy-model Nikki Schieler. In 2002 scheidden de twee echter van elkaar. Hij stapte voor de tweede keer in het huwelijksbootje met verpleegster Erin Ludwig in 2010. Dat Ian het nog steeds goed kan vinden met zijn oude Beverly Hills 90210-collega’s bleek wel toen zijn collega’s ook bij zijn bruiloft aanwezig waren. Zo waren onder andere Brian Austin Green, Jennie Garth en Jason Priestley aanwezig op de grote dag. Samen met Erin kreeg Ian twee dochters. Mia Loren (25 april, 2011) en Penna Mae (25 april 2013).

Bekijk hieronder hoe Ian er nu uitziet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

So excited to play Blue Devil in Swamp Thing for the DC Universe!

Een bericht gedeeld door Ian Ziering (@ianziering) op


De acteur ziet zijn Beverly Hills 90210-collega’s nog regelmatig.

Ian met Tori Spelling (Donna). Zo gaat het nu met Tori.

Ian met Brian Austin Green (David). 

Lees ook: Zo ziet Andrea Zuckerman uit Beverly Hills 90210 er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: IMDB, Beverly Hills 90210, Instagram Ian Ziering | Beeld: videostill Beverly Hills 90210