BZV-kandidaat Steven over Annemiek: ‘Ik had wel het idee dat ik een beetje verliefd was’

Wel vindt de BZV-deelnemer het jammer dat de diepgang waar hij naar op zoek was uitbleef

De oplettende Boer zoekt Vrouw-kijker – en eigenlijk ook de onoplettende kijker – zag in de afgelopen weken dat boerin Annemiek zich nog niet echt open leek te stellen voor de heren die rondlopen op haar boerderij. Toch moest ze er gisteren eentje wegsturen. Het was Steven, die aangaf haar eigenlijk nog wel beter te willen leren kennen. Op de BZV-website kijkt hij terug op het avontuur.

Beetje verliefd

Op het moment dat Steven in de auto stapte, kwam bij hem al snel het besef dat het eigenlijk wel goed was dat hij de boerderij moest verlaten. “Ik had wel het idee dat ik een beetje verliefd was”, bekent hij. “Maar als ik daar serieus naar terugkijk, dan denk ik dat ik meer verliefd was op het idee dat zij misschien wel de vrouw van mijn leven was.”

Diepgang proberen te creëren

Hij hoopte in Annemiek zijn geliefde te vinden, omdat hij dacht dat ze wel raakvlakken hadden, “Zij gaf aan dat ze het belangrijk vindt om iemand te vinden die totaal iets anders doet, om serieuze gesprekken mee te hebben met diepgang. En daar zie ik mezelf wel in terug.” Steven probeerde daarom diepgaande gesprekken aan te gaan, zo vertelt hij. “Door toch waar mogelijk was één op één even een gesprek aan te gaan. Zo’n gesprek moet wel van twee kanten komen. En als je niet echt iets terugkrijgt of je merkt dat een ander er niet echt behoefte aan heeft om serieus ergens op in te gaan, dan is het een beetje trekken aan een dood paard. Ik vind dat een beetje zonde van mijn energie.”

Positief

Het BZV-avontuur verliep dus niet helemaal zoals Steven had gehoopt. Wel wenst hij Annemiek veel geluk toe. “Ik hoop voor Annemiek dat ze heel gelukkig wordt.” Ook kijkt de BZV-kandidaat met een positief gevoel terug op het avontuur. “Het is iets wat je één keer in je leven doet en het is iets wat niet veel mensen zullen meemaken. Ik denk dat ik toch wel meer de bevestiging heb gekregen dat ik gewoon mezelf moet zijn”, aldus Steven.

Lees ook: Henny Huisman over affaire(s) Marco Borsato ‘Ik weet van alles’

Bron: Boer zoekt Vrouw | Beeld: KRO NCRV, Linelle Deunk