Opgepakte stroper moet verplicht Bambi kijken in gevangenis

stroper moet verplicht bambi kijken

De stroper moet iedere maand Bambi kijken in de gevangenis

Een stroper uit de Verenigde Staten kreeg een ongebruikelijke straf opgelegd. Hij is namelijk veroordeeld tot het kijken van de film Bambi. De man moet een jaar celstraf uitzitten en wordt verplicht om iedere maand naar de tekenfilm uit 1942 te kijken. Nog voor de kerst moet de man de film voor het eerst hebben bekeken.

Hopelijk leert de man iets van de film.

Bambi

David Berry Jr. werd afgelopen augustus gearresteerd voor het illegaal doden van honderden herten. De stroper nam de hoofden van de beestjes mee en liet de rest van de lichamen wegrotten in de natuur. De man kreeg niet alleen een celstraf van een jaar opgelegd, hij wordt ook verplicht gesteld om iedere maand naar de Walt-Disneyfilm Bambi te kijken. ”De eerste bezichtiging moet op of voor 23 december 2018 plaatsvinden, en er moet daarna minstens 1 bezichtiging per maand plaatsvinden.” In de film is te zien hoe een jager de moeder van het hertje Bambi doodschiet.

Honderden herten

Er ging maandenlang onderzoek vooraf aan de berechting van David Berry Jr. De zaak is één van de grootste stroperszaken in de geschiedenis van de staat Missouri. Naar verluidt zijn honderden herten de dupe geworden van de praktijken van Berry Jr. Een precies aantal is niet bekend.

Lees ook: Deze kersttraditie geeft prins Harry op voor Meghan

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: NOS | Beeld: videostill trailer Bambi