Zo succesvol word je dit jaar aan de hand van je sterrenbeeld

Kom maar door!

Als je anderen vertelt welk sterrenbeeld je bent, vertelt dit niet alleen iets over de periode waarin je bent geboren, maar ook over je karaktereigenschappen. Zoals je sterrenbeeld wat vertelt over jou als persoon, kan het ook gelinkt worden aan of je successen hebt dit jaar. Benieuwd? Lees snel verder.

Ram – 21 maart t/m 19 april

Rammen zijn redelijk snel onrustig en daar kunnen ze ook naar handelen. Impulsieve acties heeft de Ram dan ook genoeg. Dit kan zowel positief als negatief uitvallen in de liefde. Op het werk ben je daarentegen rustiger. Je vindt steeds meer je draai op je werk en hebt het naar je zin. Wel kun je in de loop van het jaar toch weer wat onrustig worden. Wellicht kun je jezelf extra uitdagen door nog een leuke cursus te gaan volgen.

Stier – 20 april t/m 20 mei

Dat een Stier koppig kan zijn, is nog een understatement. Zodra een Stier iets in zijn of haar hoofd heeft, wil diegene alles op alles zetten om het doel te behalen. Hoewel je vastberaden bent om je doel te behalen, kun je halverwege het jaar een dipje hebben. Niet omdat je niet gemotiveerd bent, maar er komt een bijzonder nieuw avontuur op je pad komt. Dit kan zowel in de liefde zijn als op het werk. Wellicht zul je niet al je doelen behalen die je begin van het jaar voor jezelf opstelde, maar er komt veel leuks voor in de plaats.

Tweelingen – 21 mei t/m 20 juni

Een goed begin is het halve werk, een motto waar Tweelingen naar leven. Details worden tot in de puntjes geregeld. Dit jaar wordt echter anders dan je had gepland en moet je het roer drastisch omgooien. Wees niet gefrustreerd, maar probeer er het beste van te maken. Als je probeert positief te blijven, zul je wellicht op een andere manier je doelen behalen.

Kreeft – 21 juni t/m 22 juli

Als iemand weet wat hard werken is, is dat de Kreeft wel. Het afgelopen jaar heb je je uit de naad gewerkt en nu blijkt maar weer dat hard werken loont. Toch ben je opeens wel heel dichtbij je doel en vraag je je af of dit echt iets is wat je wil. Geef jezelf de tijd om erachter te komen wat je echt wil en neem geen haastige beslissingen.

Lees meer op de volgende pagina. 

Pagina 1/2