Wat een fantastisch nieuws voor Johnny de Mol! Wij wensen hem heel veel geluk

Johnny de Mol

Johnny verzamelde al zijn moed en vroeg Anouk die ene brandende vraag

Johnny de Mol plaatste vanochtend wel heel vrolijk nieuws op zijn Instagramaccount. De presentator had alle moed verzameld en zijn vriendin Anouk van Schie, bekend van de popgroep KUS, ten huwelijk gevraagd. Hij plaatste de veelzeggende tekst “She said yes!” op Instagram. Hij noemt zichzelf de blijste man op aarde dat hij haar binnenkort ‘zijn vrouw’ kan noemen. 

Johnny settelt zich nu officieel met de blonde schone.

Samenwonen
Het stel is nu ruim een jaar samen en zijn onlangs samen met Kiki (3), het dochtertje van Anouk uit een eerdere relatie, naar een Goois landgoed verhuisd. Johnny liet daarmee zijn geliefde penthouse in Amsterdam achter voor een villa in Blaricum. Hij wilde naar eigen zeggen dichter bij zijn familie wonen.

Felicitaties
Op Instagram regent het felicitaties voor het stel. Er zijn reacties te lezen als ‘Yessss!! Van harte gefeliciteerd! Veel geluk samen!’ en tegelijkertijd heeft Johnny ook wat harten gebroken met zijn verloving. Zo zegt iemand ‘Je hebt mijn hart gebroken, maar toch van harte!’.  Ook uit BN’er land krijgt de presentator een hoop felicitaties. Wij wensen het stel heel veel geluk samen!

About last night.. !! ?????? #happiestmanalive #wegaantrouwen #feestje #vastleggendiemomenten #mijnvrouw #ringwasgoed

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

Dit nog eens lezen? Pin het op Pinterest! 

Bron: AD | Beeld: Instagram