Zo ziet zangeres Susan Boyle er 10 jaar na haar BGT-auditie uit

Precies tien jaar geleden maakten we kennis met Susan Boyle

Ze had maar een paar seconden nodig om met haar stem de jury van Britain’s Got Talent omver te blazen. Susan Boyle pakte de hele zaal in met haar versie van ‘I dreamed a dream’ uit de musical Les Misérable. Na haar auditie veranderde er veel voor de Schotse zangeres.  Niet alleen schopte ze het ver in de muziekindustrie, ook haar uiterlijk veranderde behoorlijk.

Er is veel veranderd in tien jaar tijd.

Auditie

Sceptici zagen in 2009 een brutaal vrouwtje van middelbare leeftijd het Britain’s Got Talent-podium betreden. Verwacht werd dat de destijds 48-jarige een flater zou slaan. Het tegendeel was waar. Ze bleek over een gouden keeltje te beschikken en eindigde als tweede tijdens de talentenjacht. Jurylid Simon Cowel – die erg sceptisch was over haar kunnen toen hij Susan voor het eerst zag – contracteerde Susan bij zijn eigen platenlabel. Ze bracht verscheidene albums uit en verkocht meer dan 25 miljoen exemplaren.

Succes

Tijdens haar eerste verschijning op tv hadden de jury en het publiek wat bedenkingen over Susan. Die kwamen voort uit het feit dat Susan niet meer de jongste is en omdat de Schotse naar hun mening niet het aantrekkelijkste voorkomen had. Maar ook daar werd aan de weg getimmerd. Susan kreeg een ander kapsel aangemeten en werd wegwijs gemaakt met make-up en dat zorgde ervoor dat ze een totaal andere uitstraling kreeg. In 2013 werd onderstaande foto van de zangeres op Instagram gedeeld nadat ze haar eerste optreden in de Royal Albert Hall in Londen had.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy & proud Susan after her first performance at the Royal Albert Hall

Een bericht gedeeld door Susan Boyle (@susanboylemusic) op

Look

Bovenstaande foto laat al een wereld van verschil zien. Het lijkt erop dat de zangeres de smaak te pakken heeft en ze gaat regelmatig voor een nieuwe look. Zo plaatste ze deze zomer onderstaande foto’s op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tickets for Susan Boyle The Ten Tour go on sale at 10am today! https://smarturl.it/SusanBoyleTourTEN [Listen/Buy the album via the link in bio]

Een bericht gedeeld door Susan Boyle (@susanboylemusic) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Susan returned to the @agt stage last night where she performed ‘I Dreamed A Dream’ absolutely stunningly.

Een bericht gedeeld door Susan Boyle (@susanboylemusic) op

Lees ook: Zo ziet de vriendin van Simon Cowell eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Beeld: Videostill Britain’s Got Talent