Susan Boyle doet opnieuw mee aan AGT en haar auditie bezorgt je wederom kippenvel

Boyle is back! 

In 2009 werd ze uitgelachen door de jury toen ze het America’s Got Talent-podium betrad, maar zowel publiek als jury hing al snel aan haar lippen toen ze I dreamed a dream ten gehore bracht. We hebben het nu natuurlijk over Susan Boyle. De vrolijke Schotse dame schopte het tijdens het derde seizoen ver en dit jaar doet ze opnieuw auditie.

De jury van America’s Got Talent was erg blij om Susan Boyle weer te zien.

Opnieuw auditie

Ze ontving een staande ovatie nadat ze in 2009 meedeed aan het immens populaire tv-programma America’s Got Talent en dit jaar lijkt Susan dat fijntjes over te doen. De inmiddels 57-jarige stond opnieuw voor de jury en lijkt het dit keer nóg beter te doen dan haar eerste auditie. Echter ging het nu niet om de normale versie van het programma, maar om de The Champions-versie van het programma, waarin ex-finalisten het tegen elkaar opnemen. 

Succes

Haar eerste auditie herinnert Susan zich nog goed. “Het grootste deel van het publiek lachte me uit”, vertelt ze. “Maar toen ik mijn mond opende, leek dat te veranderen. Je verwacht niet dat mensen zo enthousiast over je zijn. Ik had geen idee, maar ik ben blij dat ik op het podium bleef staan. Ik heb 20 miljoen platen verkocht en ik heb de droom verwezenlijkt die ik al had sinds ik vijf was.”

Gouden buzzer

“Ik ben zo blij dat je hier vanavond bent”, begroet Simon Cowell haar warm, in tegenstelling tot haar eerste auditie, toen reageerde het gevreesde jurylid ietwat sceptisch op haar deelname aan America’s Got Talent. De jury kan deze keer niet wachten om te horen wat Susan in petto heeft en blijkbaar bevalt het hen erg. Haar optreden wordt namelijk beloond met de gouden buzzer!

Bekijk hieronder de auditie van Susan.

Lees ook: Glennis Grace openhartig over America’s Got Talent-deelname

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Hello! | Beeld: Videostill America’s Got Talent