Suus uit B&B Vol Liefde is verliefd: ‘Kers op de taart’

Suus

Leuk nieuws!

Het vorige seizoen van B&B Vol Liefde is al enige tijd afgelopen, maar het staat allemaal nog vers in ons geheugen. Suus was één van de liefdeskandidaten die afgelopen seizoen te zien was in het populaire programma. Deze vrolijke verschijning reisde af naar Zweden om het hart van Bram te veroveren. Helaas is dat niet gelukt, maar inmiddels is ze wel heel gelukkig met iemand anders. Dat nieuws deelt ze op instagram.

Engelse uitspraken

Suus was een van de spraakmakende deelneemsters die we in het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde hebben kunnen volgen. Ze was een van de dames die naar Zweden afreisde om bij Bram op bezoek te gaan, en ging viraal vanwege haar opvallende Engelse uitspraken. Woorden als ‘stoked‘ en ‘nice‘ vlogen ons om de oren, en dat maakte Suus helemaal eigen.

Helaas voelde Bram niet meer dan een vriendschap voor Suus. Hij zag meer in Carolien, die later overigens ook niet de ware voor hem bleek te zijn. Zij werd weer ingeruild voor Esra, die oorspronkelijk bij Joy op bezoek ging – heel ingewikkeld, volg je het nog?

Verliefd

Desondanks zijn we als kijkers allemaal wél een beetje verliefd op Suus geworden. En wat blijkt? Zelf heeft ze ook vlinders in haar buik gekregen! Op Instagram deelt Suus een update over haar leven. Zo vertelt ze dat ze vanaf volgende week op zichzelf gaat wonen in Beverwijk. “En als kers op de taart ben ik misschien ook een beetje verliefd geworden”, deelt ze. Ahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suus (@suuskiiiii)

Geheimzinnig

Wie Suus vlinders in haar buik bezorgt, houdt ze voor nu nog even geheim. Maar, als we door de foto’s op Instagram swipen, zien we op twee daarvan wel een mysterieuze jongeman staan. Het zou dus zomaar kunnen dat dit Suus’ nieuwe liefde is. Hoe dan ook: als het echt dikke mik is tussen de twee, zullen we binnenkort vanzelf wat leuke kiekjes van het stel op social media voorbij zien komen. Wij zijn in ieder geval superblij dat ze na haar B&B Vol Liefde-avontuur toch nog verliefd is geworden. Veel geluk samen!

Lees ook: Déze B&B Vol Liefde-sterren duiken op in nieuw programma

Bron: Grazia, RTL Boulevard, Instagram @suuskiiiii | Beeld: B&B Vol Liefde 

Array