Suzan en Freek creëren kiekje van tien jaar geleden opnieuw

Het muzikale duo is niet veel veranderd door de jaren heen

Hoe leuk is het om door een oud fotoalbum te bladeren of foto’s van je oude computer uit 2010 te bekijken? Ongemakkelijke selfies met je vrienden en oude vakantiekiekjes van je familie, je vindt ze er allemaal. Ook Suzan en Freek besloten eens in de archieven te duiken. Daar kwamen ze een wel heel gezellig kiekje van hen samen tegen. 

Tien jaar geleden versus nu

Spiegelselfies waren omstreeks 2010 razend populair. Ook Suzan en Freek deden hier graag aan mee, als we hun kiekje uit de oude doos mogen geloven. Te zien is hoe een jonge Suzan bij Freek achterop de rug is gesprongen en met haar mobieltje een foto via de spiegel maakt. Ruim tien jaar later maakt het muzikale duo de leuke foto opnieuw, inclusief het grijze shirtje en spijkerblouseje van Freek. “‘Je kan m’n rug op’, zei ik tien jaar geleden. En ze zit er nog steeds”, grapt Freek onder de twee foto’s.

Zoek de verschillen

De reacties onder de foto’s stromen al snel binnen. “Haha leuk, en nog steeds gek op spijkerstof”, schrijft iemand. “Wat leuk om deze foto weer te maken”, reageert een ander. Toch merken mensen ook wat verschillen op tussen de twee kiekjes. “Alleen het baardje er nog af”, merkt iemand op. Ook Suzans haren zijn een discussiepunt. “Waar zijn je krullen gebleven, Suzan?”, vraagt een volger zich af. Wij moeten eerlijk zeggen dat wij die krullen haar ook wel héél mooi vonden staan.

Lees ook: Suzan & Freek delen hilarische Photoshops op Instagram

Bron: Instagram Suzan en Freek | Beeld: BrunoPress