Geweldig: Sven Kramer kan binnenkort een fles champagne verwachten van déze topatleet!

Sven Kramer Olympische Spelen 2018

Via Twitter werd Sven Kramer uitgedaagd door de topatleet

Afgelopen zondag heeft topschaatser, Sven Kramer een unieke trilogie op de Olympische Spelen volbracht. De 31-jarige Fries schaatste op het ijs van Gangneung voor de derde keer op rij naar de olympische titel op de 5.000 meter. Kramer is de eerste schaatser in de olympische geschiedenis die een afstand drie keer op rij wint. 

Door middel van zijn eindpose na de overwinning wint Sven Kramer van een bekende topatleet een fles champagne.

‘Bliksemschicht’

De aanleiding van deze actie komt van de bekende Jamaicaan Usian Bolt. In de aanloop naar de Olympische Spelen werden de wintersporters door hem uitgedaagd om hem na te doen, na een eventuele overwinning. En wat Bolt precies kenmerkt? Zijn ‘Lightning Bolt’-pose nadat hij weer een olympische titel op zak heeft. Na deze uitdaging van Bolt imiteerde Kramer de ‘Lightning Bolt’ zondag na zijn zege op de Olympic Oval van Gangneung.

Kort maar krachtig

Op Twitter leverde dit hem felicitaties op van Bolt. “Gefeliciteerd Sven Kramer met je gouden medaille”, schreef de gestopte topsprinter, nog altijd de snelste man ter wereld op de 100 en 200 meter. “Ik ben vereerd dat je het vierde met mijn pose. Zoals beloofd stuur ik je een cadeautje op.” Kramer kan een flinke fles champagne tegemoet zien. De Fries reageerde kort, maar krachtig via Twitter. “Thx Man!”

En ook Wüst claimt haar gratis fles champagne!

 

Lees ook: Wauw! Zwangere Roxeanne wint deze fantastische prijs

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: videostill, Eurosport