Sven Kramer en Naomi van As delen eerste foto van de kleine Kae!


De kersverse ouders delen een foto van hun kleine spruit op Instagram

Vorige week werd bekend dat Sven Kramer en Naomi van As hun dochtertje verwelkomden. De twee topsporters zijn voor het eerst ouders geworden en zitten momenteel op een grote roze wolk. Hun dochtertje heeft de naam Kae Robin Kramer gekregen. Nu, een week later, deelt Sven Kramer een lieve foto van het nieuwe gezinnetje. 

Ook is op de foto via een Instastories van Sven goed te zien hoe de kleine Kae eruit ziet.

Dochtertje

Het jonge stel wilde eerst graag geheim houden wanneer Naomi precies zou bevallen, zo vertelt een bron destijds aan Story. En dat is gelukt! Want het nieuws dat Naomi bevallen was, leek vorige week vanuit het niets uit de lucht vallen. De naam die hun dochter heeft gekregen, Kae, staat voor ‘puur geluk’. 

Eerste foto

Op Instagram deelde de trotse vader, Sven Kramer, deze lieftallige foto van zijn gezin. Bij de foto schrijft de schaatser: “Happy Family”. En wij moeten toegeven, zo zien ze er ook zeker uit met de kleine Kae! We wensen het kersverse gezin veel geluk samen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Family ???

Een bericht gedeeld door sven kramer (@svenkramer) op

Instagram Stories

Naast een foto op zijn Instagram-timeline post Sven Kramer ook nog een zoet kiekje van zijn olympische baby in z’n Instagram Stories. Bekijk de foto van de lieve Kae hieronder.

Lees ook: Even kijken: het zoontje van Johnny en Anouk kan al staan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram