Sven Kramer over eerste jaar vaderschap: ‘Ik vond het wel heftig’

Sven Kramer

Op 21 oktober 2018 verwelkomden Sven en Naomi hun eerste kindje samen

Het is al een jaar geleden dat Sven Kramer en Naomi van As ouders werden. Drie dagen geleden mocht hun dochter Kae al één kaarsje uitblazen. Voor Sven was dit de ideale gelegenheid om terug te blikken op het eerste jaar vaderschap. 

Aan RTL Boulevard vertelt Sven over het eerste jaar als vader.

Heftig

In een gesprek met RTL Boulevard-verslaggever Fatima Moreira de Melo vertelt Sven over het gezinsgeluk. Al viel hem dat soms zwaarder dan gedacht. “Toen we Kae net kregen, vond ik het wel heftig”, bekent de schaatser. Hij doelt daarmee mogelijk op de blessure die hij opliep toen hij iets voor Kae in de auto wilde zetten.

Eerste verjaardag

Desondanks is Sven hartstikke gelukkig met zijn gezinnetje. Ze vierden een aantal dagen geleden de eerste verjaardag van hun dochter. Veel ouders vinden dat de tijd te snel gaat, maar Sven lijkt ook te genieten van deze nieuwe fase. “Nu Kae wat ouder wordt en je wat meer interactie hebt, wordt het ook gewoon steeds relaxter.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Onze kleine meid viert vandaag haar eerste verjaardag. Happy birthday Kae! ?

Een bericht gedeeld door Sven Kramer (@svenkramer) op

Tweede kindje

Of Kae binnenkort een broertje of zusje gaat krijgen? Daar kan Sven kort over zijn. “Daar zijn we nog helemaal niet mee bezig”, vertelt hij. “We zijn nu allebei onwijs aan het genieten van Kae en daar hebben we tot nu toe onze handen vol aan.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Biggest fans ??

Een bericht gedeeld door Sven Kramer (@svenkramer) op

Lees ook: Aha: zó komt Sven Kramer dus aan dat litteken op zijn wang

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk