Sylie Meis onthult eerste details bruiloft: ‘Het wordt romantisch en intiem’

De onderneemster doet uit de doeken dat ze al een trouwjurk heeft uitgekozen

Sylvie Meis stapt later dit jaar in het huwelijksbootje. De presentatrice zal kunstenaar Niclas Castello het jawoord geven tijdens een intieme ceremonie in de zon. Voor de bruiloft nodigt het stel alleen familie en naaste vrienden uit, dit deelt het 41-jarige model met het Duitse blad Gala.

Trouwdag en trouwjurk

“Het zullen een paar informele, ontspannen en emotionele dagen zijn, romantisch en intiem”, vertelt de blondine. Waar Sylvie in het huwelijksbootje stapt is nog niet bekend. Eerder bracht ze wel aan het licht dat ze niet in Nederland, Duitsland of de Verenigde Staten eeuwige trouw belooft aan haar grote liefde.  Sylvie wil niet veel kwijt over de bruiloft, maar deelt wel dat ze al een trouwjurk heeft uitgekozen. “Het wordt een lichte jurk van het Israëlische couturelabel Galia Lahav. Die velen zal verrassen.”

Verloving Niclas

Sylvie en Niclas leerden elkaar begin juni 2019 kennen op een bruiloft van een vriendin van de presentatrice. De vonk sloeg meteen over en de twee lieten er geen gras over groeien. In oktober werd Sylvie met een ring om haar vinger gespot. Kort daarna bevestigde het management van de presentatrice dat het stel zich had verloofd.

Drie maal is scheepsrecht

In principe gaat Sylvie voor de derde keer het jawoord geven. Van 2005 tot 2013 was de presentatrice getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. Op 10 juni 2005 stapten de twee in het huwelijksbootje tijdens een extravagante bruiloft. Op 16 juni 2011 gaven de twee elkaar opnieuw het jawoord tijdens een vakantie in Las Vegas. In januari 2013 brachten de twee echter naar buiten dat hun huwelijk voorbij was. In 2017 verloofde Sylvie zich met zakenman Charbel Aouad, alleen was dit van korte duur. Na een paar maanden verbrak het stel hun verloving.

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle doen stap terug als senior leden Britse koningshuis

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard| Beeld: Videostill vlog Sylvie Meis