Ken jij haar terug? Sylvia Geersen gaat voor een nieuwe look

Veel van Sylvia’s Instagramvolgers zijn onder de indruk van haar recent geplaatste foto

Nederland maakte jaren geleden kennis met Sylvia Geersen toen de brunette meedeed aan het eerste seizoen van Holland’s Next Top Model. Ze sleepte verscheidene opdrachten binnen en deed mee aan verschillende televisieprogramma’s. We kenden haar allemaal als brunette (die soms als blondine door het leven ging), maar het model gaat opnieuw voor een nieuwe look.

Wat een nieuw kapsel wel niet met je kan doen.

Pony

Sylvia had eerder blond en bruin haar, maar voorzag haar lokken onlangs van een ander kleurtje: zwart. Daar hield het niet op, want ook de schaar werd in haar lokken gezet. De 33-jarige heeft sinds kort een pony en dat geeft haar een totaal andere uitstraling. Het model plaatste het kiekje van haar nieuwe look op Instagram en haar volgers staan natuurlijk klaar met hun mening.

Reacties

Velen zijn het erover eens dat ze Sylvia prachtig vinden. “Je haar, prachtig!”, “Kanjer” en “Wauw” zijn de vele positieve reacties. Social media zou alleen social media niet zijn als er – helaas – ook altijd wat minder leuke reacties tussenstaan. Al valt het in dit geval nog wel een beetje mee. Een aantal mensen vindt de foto van Sylvia te veel bewerkt. “Waarom gooi je er toch zoveel filters overheen? Je bent van jezelf al een mooie dame” en “Te bewerkt” luiden enkele reacties. 

Wat vind jij van Sylvia’s nieuwe look?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvia Geersen? (@sylviageersen) op

Lees ook: Herken jij de bekende zussen op deze foto? Ze zien er inmiddels heel anders uit!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Instagram Sylvia Geersen | Beeld: Videostill RTL Lifestyle