Sylvie Meis wil niet meer geheimzinnig doen over cosmetische ingrepen

Sylvie Meis

De presentatrice vertelt openhartig dat het ‘niet alleen goede genen’ zijn

We kennen Sylvie Meis allemaal als een prachtige vrouw, op wie de tijd geen vat lijkt te hebben. Haar jeugdige verschijning zou Sylvie, nu ze bijna vier jaar de veertig gepasseerd is, te danken hebben aan goede genen en gezonde gewoonten. Maar er is meer, onthult de presentatrice. Zo is ze ook weleens op bezoek geweest bij een cosmetische arts.

Lippen voor Love Island

Op de Duitse televisie is Sylvie momenteel te zien als presentatrice van Love Island. Voor de opnames van dit programma heeft Sylvie haar lippen laten opspuiten, schrijft onder andere Shownieuws. Hoewel de televisiester jarenlang stil bleef over eventuele cosmetische ingrepen, is dat inmiddels wel anders. Zo liet Sylvie al eens op Instagram zien welk merk fillers ze precies gebruikt.

Beetje van zichzelf, beetje uit een spuitje

“Sinds ik veertig ben, krijg ik elk jaar de vraag hoe ik er zo uit blijf zien”, vertelde Sylvie een tijdje geleden in JAN Magazine. “Dan moet je elke keer weer die vraag omzeilen door te zeggen ‘slapen, sporten, gezond eten en water drinken’. En ik doe al die dingen ook, alleen het is ook wel eens fijn om te zeggen: Ja ik heb goede genen én ik gebruik fillers en daarmee kan ik dat wat je nu ziet bereiken.”

Midden dertig

In dat interview liet Sylvie weten dat ze halverwege de dertig was toen ze voor het eerst besloot om naar een cosmetisch arts te stappen. “Toen ik midden dertig was begon ik ’s ochtends te zien dat het niet allemaal meer vanzelf “teruggaat”. Toen heb ik geprobeerd om te kijken wat ik kon doen.”

Taboe doorbreken

Door er de laatste jaren juist openhartig over te praten, wil Sylvie de taboes rondom zulke ingrepen doorbreken. “Er heerst nog steeds een schaamte bij mensen die iets hebben laten doen. Als vrouw kan je het überhaupt nooit goed doen. Dat vind ik jammer en onnodig. ”

Lees ook: Sylvie Meis over Estavana Polman: ‘Ik doe alles voor haar’

Bron: Shownieuws, JAN | Beeld: BrunoPress