Even loeren: Sylvie Meis showt haar enorm luxe appartement

sylvie meis appartement

Wij zijn een tikkeltje jaloers op haar geweldige glam room

Hoewel Sylvie Meis op haar Instagram dagelijks kiekjes van zichzelf deelt, is haar huisje bijna nooit te zien. En dat maakt ons natuurlijk nog nieuwsgieriger naar haar optrekje in Hamburg. Nu kunnen we eindelijk eens een kijkje nemen, want Sylvie geeft ons nu een tour door haar superdeluxe appartement.

Glam room

Aan interieurwinkel Westwing de eer om de rondleiding te filmen. In de video neemt Sylvie ons eerst mee naar haar ‘glam room’. Uh, hallo? Die willen wij ook wel. De lichte kamer vol lichtroze accessoires en aandenkens aan belangrijke evenementen, is een van de favoriete kamers van Sylvie. In deze kamer maakt de presentatrice zich klaar en komt ze tot rust. “Make-up is erg belangrijk voor mij. In de periode dat ik borstkanker had, voelde ik me beter door make-up”, vertelt ze. “Dan zagen mensen me niet als ‘die arme vrouw met kanker’.”

Walk-in closet

Vervolgens neemt Sylvie ons mee naar haar immens grote walk-in closet. Volledige muren vol tassen, kleren en accessoires. Wauw, dit is wel een droomkast hoor. Sylvie vertelt dat ze het heerlijk vindt om hier outfits samen te stellen. “Ik weet dat ik veel kleding heb, maar ik schenk ook veel aan goede doelen.” Waar ze geen afscheid van kan nemen, vertelt ze, is een jumpsuit van Yves Saint Laurent. Ze heeft deze in Parijs gekocht en heeft deze veelvuldig privé en op een Duits evenement gedragen. “Ik heb hier zoveel goede herinneringen aan, dat ik hem niet weg kan doen”, zegt Sylvie terwijl ze het jumpsuit stevig vasthoudt.

De volledige video is hieronder te bekijken.

Huwelijksbootje

Het is een spannende tijd voor Sylvie. In september stapt zij namelijk in het huwelijksbootje met Duitse kunstenaar Niclas Castello. Het stel gaat trouwen in het sprookjesachtige Florence in Italië. Sylvie en Niclas zouden daar eigenlijk in mei al het ja-woord tegen elkaar zeggen, maar dat kon door de coronacrisis niet doorgaan. Hoewel het huwelijk uitgesteld moest worden, wilden de twee dezelfde locatie houden. “Ik werd helemaal verliefd op de locatie. Een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad. Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal zoals Versailles”, vertelde Sylvie laatst aan het Duitse Gala. Het trouwspektakel gaat maar liefst vier dagen duren.

Lees ook: Ook Sylvie Meis in financieel zwaar weer door coronacrisis

Bron: RTL Boulevard, YouTube Westwing | Beeld: Videostill YouTube