Ook Sylvie Meis in financieel zwaar weer door coronacrisis

Sylvie Meis coronacrisis

‘Geen aanvragen betekent ook voor ons: geen geld’

Het zou zo’n mooi jaar moeten worden voor de 42-jarige Sylvie Meis. Zo zou onder andere haar sprookjeshuwelijk met haar nieuwe liefde Niclas dit jaar plaatsvinden. Door de uitbraak van het coronavirus is het huwelijk uitgesteld én komen er op het moment geen inkomsten binnen vanuit haar eigen mediabedrijf. Geen ideale financiële situatie voor La Meis, dus.

Gevolgen van coronacrisis

Sylvie Meis verkeerd momenteel in zwaar weer. Aan het Duitse tijdschrift Closer doet ze een boekje open over de huidige stand van zaken. “Dagelijks worden er nog grote evenementen in de steeds verdere toekomst afgezegd, ook beurzen en afspraken met klanten. Events zijn natuurlijk helemaal niet meer tot eind augustus, maar ook tv-formats gaan de koelkast in, marketingbudgetten worden bevroren en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan…”, zo vertel Sylvie in het interview.

Nieuw mediabedrijf Sylvie Meis

Niet alleen Sylvie zelf heeft te lijden onder deze omstandigheden, ook haar eigen bedrijf Meis Media, heeft moeite om het hoofd boven water te houden. Met haar eigen bedrijf voorziet ze mediamerken van advies. “De laatste jaren is me steeds gevraagd of wij voor anderen pr, media- en influencercontacten konden regelen en begeleiden, net als creatief design en artiesten-administraties”, legt Sylvie uit. Het bedrijf stond om het punt om door te breken tot het coronavirus uitbrak. “Geen aanvragen betekent ook voor ons: geen geld.”

Inkomsten vanuit Instagram

Het tijdschrift Closer sluit faillissement voor het nieuwe bedrijf van Sylvie Meis dan ook niet uit. Maar gelukkig voor Sylvie kan ze nog altijd terecht op Instagram. Met haar 1,2 miljoen volgers krijgt de presentatrice nog altijd goed betaald voor een gesponsorde post.

Huwelijk uitgesteld

Naast haar glansrijke carrière zou er 2020 nog een hoogtepunt plaatsvinden in het leven van Sylvie. Ze zou namelijk aankomende juni in het prachtige Italië in het huwelijksbootje stappen met haar grote liefde Niclas. Ook het huwelijk is door het coronavirus nu on hold gezet. Het is nog niet bekend wanneer het sprookjeshuwelijk plaats zal vinden.

Lees ook: Robin Martens showt afgetraind lichaam in lingerie

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill