Sylvie Meis is heel duidelijk: geen mobieltjes bij haar 4-daagse huwelijk

La Meis wil haar huwelijk zo privé mogelijk houden

Het duurt nu niet lang meer tot Sylvie Meis met haar geliefde Niclas Castello in het huwelijksbootje stapt. Over twee weken trouwt het stel in een sprookjesachtig boetiekhotel in het Italiaanse Florence. Gasten moeten één ding thuislaten: hun mobiel. 

Privé

Volgens Shownieuws wil Sylvie het vierdaagse huwelijk zo privé mogelijk houden. Zo mag er geen pers aanwezig zijn en zijn er slechts zeventig gasten uitgenodigd. En nu blijkt dus dat deze gasten zich ook nog eens aan specifieke regels moeten houden, opgesteld door La Meis. Omdat zij niet wil dat er beelden van de bruiloft naar buiten komen, mogen de gasten hun telefoons niet meenemen.

Extra spanning

Onder deze gasten zijn familie en goede vrienden, die deze regels ongetwijfeld zullen begrijpen. Tevens zal het huwelijk nog wat extra spanning opleveren. Het is namelijk de eerste keer dat de ouders van Sylvie en Niclas elkaar ontmoeten.

Geen bescheiden feestje

Het huwelijk is dan wel ‘bescheiden’ met zeventig gasten, het feestje zal allesbehalve bescheiden zijn. Dat was wel te zien aan het eisenlijstje van La Meis. Zo wil ze haar eerste huwelijksdag inluiden met haar vriendinnen en een goede fles champagne. Ook zal ze niet in één trouwjurk verschijnen. Nee joh, ben je gek? Sylvie heeft voor elk van de vier dagen een speciale jurk aangeschaft. Voor één daarvan, de ceremonie-jurk, heeft ze al 28.000 euro neergeteld. Wauw!

Lees ook: Even loeren: Sylvie Meis showt haar enorm luxe appartement

Bron: Story | Beeld: Videostill YouTube