Sylvie Meis krijgt kritiek op deze foto: ‘Alles is nep, je lijkt niet eens meer op jezelf’

Sylvie Meis

‘Sorry Sylvie, maar ik herken je niet eens meer’

Sylvie Meis heeft een heleboel volgers op Instagram (maar liefst 847.000) die normaal gesproken heel erg blij zijn met de foto’s die miss Meis post. Toch heeft ze met één van haar laatste foto’s echt de plank misgeslagen: haar volgers beschuldigen haar ervan dat ze de foto flink bewerkt heeft.

Volgers vinden dat miss Meis niet meer op zichzelf lijkt.

Lingerielijn

Na een zeer succesvolle samenwerking met Hunkemöller heeft de voormalig voetbalvrouw (38) haar eigen lingerielijn opgezet genaamd Sylvie Flirty Lingerie. De lingerielijn wordt door haar eigen Meis Enterprise uitgegeven en is voor haar een grote mijlpaal: “Het is honderd procent Sylvie. Ik ben er zelf helemaal verliefd op.” Natuurlijk staat de blondine zelf model voor de lingerielijn -logisch ook, met zo’n lichaam- en plaatst ze regelmatig foto’s van de collectie op haar Instagram. En één van die foto’s is nu onderwerp van gesprek.

Flink bewerkt

Want na het posten van de bikinifoto krijgt ze bakken met kritiek over zich heen. Haar volgers vinden namelijk dat zowel haar gezicht als haar lichaam wel heel erg bewerkt zijn op de foto. Zelfs zo erg, dat volgers twijfelen of het Sylvie wel is op de foto. De reacties zijn dan ook niet van de lucht: “Sylvie, ben jij dat? Zonder Photoshop ben je veel mooier!”, “Sorry, maar ik herken je niet eens meer” en “Mooie bikini, mooi lichaam… maar het zou nog mooier zijn met Sylvie’s gezicht!”

Lees ook: De wetenschap bewijst: huisdieren zijn goed voor je mentale gezondheid

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: videostill