Sylvie Meis zet man in het zonnetje met prachtige trouwfoto

Sylvie trouwfoto

De man van La Meis mag vandaag 43 kaarsjes uitblazen

Sylvie Meis geniet momenteel met haar man Niclas Castello van een heerlijke vakantie in het Franse Saint-Tropez. En daar hebben ze iets te vieren, want Niclas is jarig. De Duitse kunstenaar mag vandaag maar liefst 43 kaarsjes uitblazen. Op Instagram viert La Meis zijn verjaardag met een prachtige trouwfoto. 

Bijzonder moment

Happy Birthday Baby”, schrijft Sylvie Meis bij het romantische trouwkiekje. Te zien is hoe zij haar kersverse man innig omhelst. Aangezien de gasten allemaal zitten, zou dit maar zo eens de first dance van de tortelduifjes kunnen zijn. Een speciaal moment, dus! Onder de foto reageert Niclas met een hartje en een oneindigheidsteken, waarmee hij wil zeggen dat ze voor altijd bij elkaar blijven. Lief!

Felicitaties

Volgers van La Meis overspoelen de tortelduifjes met liefde en feliciteren Niclas massaal. “Gefeliciteerd”, “Happy birthday” en “Alles Gute zum Geburtsdag“: alle talen komen voorbij. Op zijn eigen Instagram deelt Niclas een vakantiekiekje van zichzelf. “Happy birthday to myself“, schrijft hij daarbij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Lees ook: Sylvie Meis openhartig over borstkanker: ‘Moeilijkste periode uit mijn leven’

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress