Drama: Sylvie Meis gespot met nieuwe man terwijl ex-vriend Sander haar jaloers probeert te maken

Sylvie Meis zit niet stil na de breuk met Sander

Na amper een maand te hebben genoten van het single leven zou Sylvie Meis weer van de markt zijn. Ze is op dit moment op Ibiza voor opnames van de film Elvy’s Wereld en ze weet precies hoe ze haar vrije dag moet invullen. 

La Meis werd gespot bij een luxe restaurant.

Date

Meis en haar nieuwe vlam -wiens naam nog onbekend is- werden gespot bij een waar sterrenparadijs. Heel veel bekende mensen zouden daar hun avondeten verorberen en nu dus ook Sylvie en haar date. Ze liepen rond middernacht hand in hand uit het restaurant en daar wachten hen uiteraard de nodige paparazzi-fotografen. Volgens een van de fotografen leek het niet alsof de twee hun eerste date hadden gehad. Het kwam allemaal heel vertrouwt over.

Sander

Eerder dit jaar datete Sylvie nog met de Nederlandse dokter Sander. Dit liep helaas stuk rond Sylvie’s verjaardag. Sylvie maakte het uit en dat zint Sander duidelijk maar niks. Hij is actief aan het daten op apps als Tinder en werd gespot met een meisje op een van de favoriete plekken van Sylvie, waar haar team toevallig ook aan het eten was. Toeval? De Duitse pers denkt van niet. Bekijk de beelden hier.

Lees ook: Fans zijn erover uit: dit is de eerste deelnemer van Wie is de Mol?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: videostill Linda’s Zomerweek