Sylvie Meis is geroddel spuugzat en sleept Sabia en Touriya voor de rechter


Sylvie Meis is erg gekwetst door alle roddels

Na Sabia Boulahrouz begon ook Touriya Haoud met moddergooien naar ex-hartsvriendin Sylvie Meis. Nadat Sabia al had gezegd dat ze zogenaamd niemand kende die kanker had gehad en dat ‘sommige mensen een ziekte verzinnen’, zegt ook Touriya dat ze twijfelt aan de echtheid van Sylvie’s borstkanker. En die uitspraken is Sylvie nu spuugzat.

Sylvie klaagt Sabia en Touriya aan.

Advocaat

Sylvie Meis heeft meteen een advocaat in armen genomen die haar helpt om de uitspraken van haar ooit zogenaamde vriendinnen in de kiem te smoren. Uit de brief die deze advocaat naar Duitse Media heeft verstuurd blijkt dat Sylvie er helemaal klaar mee is en erg gekwetst is. “De bewering dat de ziekte nooit heeft bestaan, is even onwaar als smakeloos,” staat onder andere in de brief.

Rechter

Volgens Sylvie en haar manager Marina Coburger zit er nu nog maar één ding op; ze zullen naar de rechter stappen. Ze vinden de uitspraken beledigend en daarnaast zijn ze ook nog eens geheel onwaar. Coburger laat weten aan de Telegraaf: “Het moet stoppen! Twee zaken zijn opgestart, de derde volgt zo snel mogelijk. En de schadevergoedingen die zullen worden betaald gaan naar DKMS-Life, cosmeticacursussen voor vrouwen met kanker.”

Sabia

Ook Sabia heeft gereageerd op de aantijgingen. Volgens haar heeft de zender PRO 7 haar uitspraken in het programma Global Gladiators in de verkeerde context geplaatst. Het is dus een gevalletje manipulatie van de televisie, zegt Sabia. Inmiddels heeft PRO 7 alle valse beschuldigingen en berichtgeving van hun website gehaald.

Touriya

Touriya Haoud klapte uit de school bij het Duitse roddelblad Closer door te zeggen dat Sylvie ‘berekenend’ is en dat haar ‘leven een leugen is’. In 2009 werd borstkanker geconstateerd bij Sylvie. Ze kreeg preventieve chemotherapie en was een lange tijd kaal. Ze verscheen kort daarna weer op de buis, maar bleef lange tijd erg moe.

Lees ook: Ook deze vriendin twijfelt of de borstkanker van Sylvie Meis echt was

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: videostill