Sylvie Meis deelt sportkiekjes in aanloop naar bruiloft

sylvie meis

Zagen wij er maar zo uit tijdens het sporten

Aanstaande vrijdag is het dan eindelijk zo ver: het huwelijk van Sylvie Meis (42) en Niclas Castello (41). La Meis wil er natuurlijk piekfijn uitzien, dus is ze nog even flink aan het strijden in de sportschool. 

Workout

Sylvie deelt op haar Instagram twee kiekjes van haar workout. Met haar haar perfect in een staart, een vleugje make-up en geen zweet te bekennen, dat dan weer wel. “It’s the final countdown #workout #bridetobe”, schrijft Sylvie onder de foto. En wat ziet de 42-jarige presentatrice er goed uit! Helemaal klaar om in het huwelijksbootje te stappen.

View this post on Instagram

It’s the final countdown ?? #workout #bridetobe

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Reacties

Sylvies volgers zijn duidelijk onder de indruk van haar body. “Je lichaam is echt goals, schat”, reageert een influencer. “You go girl!! Hele fijne dag gewenst en heel veel geluk en gezondheid samen”, schrijft een ander.

Bruiloft

Het hele weekend staat in het teken van de liefde tussen Sylvie en Niclas. Hun bruiloft gaat namelijk maar liefst vier dagen duren. Zij gaan trouwen in Florence, Italië. Het favoriete land van het stel. “Ik werd helemaal verliefd op de locatie. Een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad”, vertelde Sylvie eerder aan het Duitse Gala. “Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal zoals Versailles.” La Meis wil haar huwelijk zo privé mogelijk houden. Gasten mogen hun mobieltjes daarom niet meenemen naar de trouwerij.

Lees ook: Even loeren: Sylvie Meis showt haar enorm luxe appartement

Bron: Instagram Sylvie Meis | Beeld: Videostill YouTube