Geen bescheiden feestje: Sylvie onthult wensenlijst voor haar droomhuwelijk

sylvie meis bruiloft

De bruiloft van Sylvie Meis deze maand duurt maar liefst vier dagen

Zoals verwacht wordt de bruiloft van Sylvie Meis geen bescheiden feestje. Het trouwfeest duurt maar liefst vier dagen lang en vindt plaats in een op en top chique villa. Aan een Duits tijdschrift onthult Sylvie meer details over de wensen voor haar droomhuwelijk.

Villa Cora

Eerder verklapte Sylvie al waar de huwelijksvoltrekking gaat plaatsvinden. “We gaan trouwen in Florence. Italië is ons favoriete land. Ik werd helemaal verliefd op de locatie, een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad. Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal, zoals Versailles”, vertelde ze aan het Duitse Gala. Dat er een koninklijke sfeer hangt in de villa, is wel te zien op foto’s van het Italiaanse paleisje. Op de gastenlijst staan zeventig familieleden en vrienden van het toekomstige echtpaar.

Champagne in de ochtend

Sylvie wil haar eerste huwelijksdag inluiden met vriendinnen én een goede fles champagne. “Niclas [Sylvie’s verloofde, red.] wil de nacht voor de bruiloft niet op mijn kamer slapen. Op de ochtend van de bruiloft komen mijn beste vriendinnen mij helpen met aankleden onder het genot van champagne”, vertelt Sylvie aan het Duitse Bunte.

Openingsdans

Een spectaculaire openingsdans stond ook op de planning, maar inmiddels heeft Sylvie besloten om er een intiem moment met haar man van te maken: “Ik wil gewoon met mijn man op ons lievelingsliedje dansen.” Daarna mogen de remmen wel los: “Het wordt een wilde clubavond.”

Eerste ontmoeting

Ook zal er een bijzondere eerste ontmoeting plaatsvinden tijdens het feest. De ouders van Niclas en van Sylvie hebben elkaar nog niet eerder ontmoet. Het vierdaagse huwelijksfeest is dus dé gelegenheid voor de schoonfamilies om elkaar te leren kennen. Waar beter dan onder de Toscaanse zon?

Droomjurk, horrordieet

Bij een droombruiloft hoort natuurlijk ook een droomjurk. Of beter gezegd: meerdere droomjurken. Op ieder van de vier dagen zal Sylvie zich namelijk in een andere creatie hullen. De belangrijkste daarvan is de ceremonie-jurk, waarvoor de aanstaande bruid 28.000 euro heeft neergeteld. Om daar perfect in te passen, houdt Sylvie zich nu aan een strikt dieet: “Ik wil niet dunner worden, maar ik wil tijdens mijn bruiloft de allerbeste versie van mezelf zijn en me prettig voelen in mijn droomjurk.” Daarom eet Sylvie alleen roerei van eiwit, vis en groenten. Voor een fotoshoot van Bunte mocht Sylvie zich alvast in verschillende trouwjurken steken.

Niet druk maken

Als je denkt dat Sylvie de touwtjes in handen heeft bij de voorbereidingen van het huwelijk, dan heb je het mis. Aanstaande man Niclas is namelijk de drijvende kracht achter de organisatie. “Niclas vindt dat ik mij alleen maar druk hoef te maken om de bloemen en de muziek — en mijn trouwjurk natuurlijk. Hij regelt al het andere.” Over twee weken is het zover en stappen Sylvie en Niclas in het huwelijksbootje. Daarom vierde Sylvie met haar vriendinnen onlangs een tot in de puntjes verzorg vrijgezellenfeest in een chique hotel.

Lees ook: Sylvie Meis woedend om vergelijking bikinifoto Linda de Mol

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: Brunopress/Sylent Press Agency/ Brunopress.nl