Sylvie Meis ‘ontroostbaar’ door harde uitspraken Sabia Boulahrouz

Sylvie Meis

Ook Sylvie haar zoontje Damian is geschrokkken

Sylvie Meis is heel erg geschrokken door de harde woorden van Sabia Boulahrouz. Ze beweert dat Sylvie helemaal geen borstkanker gehad heeft en dat dat allemaal gedaan is voor aandacht en gestoeld is op een leugen. Sylvie is ontroostbaar door deze woorden, aldus haarzelf. 

Wat vreselijk voor de presentatrice.

Verzonnen

“Dat ik mijn medische dossier heb moeten vrijgeven, dat is het zwaarste wat ik ooit heb moeten doen”, vertelt de blondine in RTL Exclusive. Ze snapt niet waarom Sabia deze uitspraken gedaan heeft. Sylvie probeert al jaren niet meer over haar te praten, maar voelt zich nu gedwongen tot een reactie door dit soort ‘extreme uitlatingen’. Sabia heeft de naam van Meis niet genoemd in het programma Global Gladiator, waar zij de desbetreffende uitspraken deed. Ze zei: “Sommige mensen gaan zelfs zo ver dat ze een ziekte verzinnen om er beter van te worden.” Daarbij zei ze eerder al eens dat ze helemaal niemand kent die ooit kanker gehad heeft en ook dat zou niet kloppen, omdat Sylvie wel degelijk kanker gehad heeft.

Zoontje geschrokken

Ook zoontje Damian heeft het zwaar met de uitspraken van Sabia. Sylvie vertelt hoe hij laats helemaal geschrokken thuis kwam en moest huilen.Sylvie vertelt dat haar zoontje aan haar vroeg waarom mensen zoiets zouden zeggen. Sylvie noemt de uitspraken van haar vroegere beste vriendin ‘onmenselijk’. Het is weer een tegenslag voor haar. Vorige week kwam ook naar buiten dat de blondine weer single was na een kortstondige relatie met een schatrijke zakenman. Het zit Sylvie op dit moment niet mee…

Lees ook: Prille relatie van Sylvie Meis met schatrijke zakenman is voorbij

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: videostill RTL Late Night