Taart fail: pronkstuk in ‘Bake Off Vlaanderen’ gaat heel het internet over

bake off vlaanderen

Jaline tilt het taarten bakken naar een heel hoog niveau, maar of dat ook goed gaat…

In het Belgische programma Bake Off Vlaanderen nemen amateurbakkers het tegen elkaar op. Net als in het programma Heel Holland Bakt wordt elk taartje nauwkeurig bestudeerd en geproefd door een echte jury. Je raadt het al: de meest prachtige taarten worden gebakken. Soms zelfs té mooi om aan te snijden. Een goed voorbeeld? De creatie van deelneemster Jaline. Alles zag er perfect uit, tot de taart aangesneden moest worden… 

Bakkoningin Jaline presenteerde haar taart op de kop.

Wat een constructie

In de aflevering van Bake Off Vlaanderen presenteerde Jaline een hele constructie. Haar taart hing ondersteboven aan een stellage. De jury was onder de indruk – en terecht. Terwijl de juryleden vol bewondering met hun vork richting de creatie van Jaline bewogen, riep de bakster nog: “Ik zal ‘m hier nog even vasthouden.”

Fail

Het proeven van de taart ging absoluut niet zoals verwacht. Met een flinke smak belandde de taart van Jaline op de grond, waarna de jury – en de bakster zelf – het uitproestten van het lachen. Nadat Jaline een deel van haar meesterwerk nog kon redden en op een tafel drapeerde, braken de tranen uit. De bakster had uren in de keuken staan zwoegen, met dit als eindresultaat. De video van de taart fail is al tig keer bekeken en ook in het Verenigd Koninkrijk is de video opgepikt.

Benieuwd naar het fiasco? Je bekijkt de video hieronder:

Lees ook: Knapperd: zo ziet de dochter van Wolter Kroes eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest

Bron: Metro | Beeld: Unsplash