Tatiana over haar deelname aan Meer dan verwacht: ‘Heel spannend’

Tatiana Meer dan verwacht

‘Toen ik de eerste aflevering zag, dacht ik: ja, dit ben ik’

Het eerste seizoen van Meer dan verwacht zit er inmiddels op, en wat hebben we genoten van alle gezinnen. Zo was Tatiana ook te zien in het programma met haar drie koters Faith, Hope en Charity. Maar wat haalde Tatiana over de streep om mee te doen aan het programma? In een interview met de EO praat ze hier openhartig over. 

Meedoen aan het programma

Als er wordt gevraagd naar hoe ze het vond om mee te doen aan Meer dan verwacht, is ze erg openhartig. “Heel spannend. Ik wist het al lang van tevoren, toen mijn dochters pas net geboren waren. Toen het dichterbij kwam, werd ik steeds zenuwachtiger. Maar ik was ook wel benieuwd: zou ik mezelf erin herkennen? Kom ik op anderen over zoals ik écht ben? Toen ik de eerste aflevering zag, dacht ik: ja, dit ben ik.”

Geluk

In het programma zien we ook dat Tatiana altijd erg positief is over de hele situatie, en dat terwijl ze een alleenstaande moeder is. Maar is dat altijd zo geweest? “Zo ben ik niet altijd geweest”, geeft ze toe. “Maar de komst van Faith, Hope en Charity heeft mij als mens echt veranderd. Vooral vanwege de gezondheidsproblemen van Hope. Ik moest er voor mijn dochter zijn en maakte daardoor de keuze: ik word een positieve, sterke moeder, die er altijd voor haar dochter is en haar een kus geeft als ze het nodig heeft. Daar hebben alle drie mijn dochters het meeste aan.”

De moeder van drie is dan ook erg open over hetgeen wat geluk voor haar betekent: “Gezondheid. Door de hartafwijking van Hope moest ze geopereerd worden toen ze zeven dagen oud was. Vervolgens met drie en negen maanden nog een keer. Ik heb mijn kleine meisje al die keren op het randje van de dood gezien. Zij overleefde, gelukkig, maar andere kindjes in het ziekenhuis niet. Daardoor besef ik iedere dag hoeveel geluk we hebben met elkaar.”

Lees ook: Zó vaak moet jij je waterkoker ontkalken

Bron: EO, Love Reality | Beeld: Videostill (Meer dan verwacht)