Zo ziet de knappe Terence Hill er nu uit

Zijn ongelooflijk blauwe ogen vergeet niemand

Als je aan Terence Hill denkt, denk je aan Bud Spencer en vice versa. Het Italiaanse tweetal veroverde met hun spaghettiwesterns vele filmharten. Het legendarische duo maakte samen tig succesvolle films. Bud Spencer overleed in 2016 op 86-jarige leeftijd. Terence Hill is inmiddels 80 jaar en nog steeds in films te zien. Zo ziet hij er nu uit.

Wat was jouw favoriete film van Terence Hill en Bud Spencer?

Carrière

Terence Hill kwam als Mario Girotti in 1939 in Venetië ter wereld. Terence Hill is zijn pseudoniem. Op zijn twaalfde maakte hij zijn acteerdebuut. Op 25-jarige leeftijd vertrok Terence naar Duitsland om onder andere te acteren in westerns. In 1967 was hij voor het eerst samen met Bud Spencer te zien in de film Dio perdona… lo no! Dit was het begin van een buitengewoon succesvolle samenwerking en een lange, dierbare vriendschap. Tot 1994 speelden de heren samen in films. De meest succesvolle film van het duo is waarschijnlijk Lo chiamavano Trinità ook wel bekend onder de naam: They Call me Trinity. Na zijn samenwerking met Bud Spencer speelde hij nog in diverse films en series waaronder de series Lucky Luke en Don Matteo. In 2018 was hij te zien in de film My Name is Thomas. Zijn zoon Jess Hill was de producer van deze film.

Privéleven

Terence stapte in 1967 in het huwelijksbootje met de Amerikaanse Lori Zwicklbauer die sindsdien door het leven gaat als Lori Hill. In 1969 kregen ze zoon Jess. Hij gaf het acteren een kans en scoorde een paar kleine rollen. Inmiddels is Jess 50 jaar en werkt hij toch liever als producer. Jess lijkt enorm veel op zijn beroemde vader en heeft net als hij knalblauwe ogen. Bekijk hier hoe hij eruitziet. In 1973 adopteerden Terence en Lori zoon Ross. Ross trad in de voetsporen van zijn vader en was voor het eerst – samen met zijn vader en broer Jess – te zien in de film Don Camillo. Vader en zoon speelden ook samen in de film Renegade, waarvoor Ross een van de hoofdrollen in de wacht sleepte. Terence en Ross zouden ook samen in de film Lucky Luke spelen. Ross raakte echter vlak voordat ze begonnen met het draaien van de film betrokken bij een auto-ongeluk en overleed op zestienjarige leeftijd. Na het overlijden van Ross raakte Terence in een depressie, maar hij wist de draad weer op te pakken. Hij keerde terug op het witte doek en maakte de film Lucky Luke alsnog. Momenteel doet de acteur het wat rustiger aan.

Bekijk hieronder een paar foto’s van Terence Hill van hoe hij er nu uitziet. Buiten een paar rimpels om is de acteur niks veranderd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

So what?! Relax!! #terencehill #relax #cowboy #fagioli #nessuno #nobody #trinity #trinita

Een bericht gedeeld door Terence Hill (@terencehillofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

10 year Challenge #terencehill #terencehillofficial #10yearchallenge #donmatteo

Een bericht gedeeld door Terence Hill (@terencehillofficial) op


Terence Hill blikt op Instagram nog vaak terug op zijn hechte vriendschap met Bud Spencer. De twee waren meer dan vijftig jaar bevriend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

This is for my best friend, Bud 27.06.2016, I was in the middle of nowhere in the desert of Almeria/Spain to check locations for my new movie, when I got the telephone call from Giuseppe : „Terence, my father passed away“. It was at the place where I met Bud almost 50 years ago for our first movie together . Neither one of us could ever imagine that this was the beginning of a new wonderful chapter of our lives. A chapter made of overwhelming professional success and the beginning of a sincere personal friendship. I was very sad and shocked, but after some minutes I realized, that it was the last greeting from Bud and I understood that I have to make the movie there . So i dedicated my new movie to my best friend. Yours, Terence #budspencer #terencehill #friendsforlife #inlovingmemory #dedicated

Een bericht gedeeld door Terence Hill (@terencehillofficial) op


Lees ook: Zo ziet de charmante Billy uit Melrose Place er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Instagram Terence Hill, IMDB, Find a Grave  | Beeld: Videostill