Terug van weggeweest: Ashley keert terug in Big Brother

Big Brother

En dat terwijl ze afgelopen weekend werd weggestuurd door haar medekandidaten…

In het Big Brother-huis heerst er spanning en sensatie alom en vooral in het weekend vonden er een aantal bijzondere gebeurtenissen plaats. Van nieuwe bewoners en een exit, tot de terugkomst van een deelnemer. Volgen jullie het nog?

Vertrek Sonja

Hoewel het nieuwe seizoen van Big Brother nog maar net van start is gegaan, valt het programma één persoon toch al (te) zwaar. Dit geldt voor Sonja, die het avontuur zondagochtend voor zichzelf beëindigd heeft.“Ik heb er voor gekozen om dit avontuur voor mezelf te beëindigen”, verklaarde ze. “Zoals jullie al weten, voel ik me de afgelopen dagen echt heel slecht. Misselijk, draaierig.” Ook geeft Sonja aan dat ze er mentaal op achteruit is gegaan. “Het werd gewoon heel zwaar voor mij”, stelde ze. Desondanks wilde ze laten weten dat ze, ondanks de omstandigheden, ‘oké’ was. “Ik weet dat ik gewoon heel veel rust nodig heb, die ik in het huis niet kan krijgen.”

She’s back!

Een paar uur eerder, op zaterdagavond, werd er echter een andere deelneemster weggestuurd door haar medekandidaten. Ashley kreeg de minste stemmen tijdens de stemronde en moest per direct het Big Brother-huis verlaten. Door het vertrek van Sonja komt er echter weer een plekje vrij en krijgt Ashley een tweede kans om een gooi te doen naar die o zo fijne geldprijs.

Team met Danny

In eerste instantie was het Sonja die een team zou gaan vormen met Danny, maar door haar vertrek zal de beste man het nu met Ashley moeten doen. In de aflevering is namelijk de zien dat Ashley een groen Big Brother-logo draagt. De teamgenoten gaan in ieder geval niet erg voortvarend van start, aangezien Danny Ashley nomineerde tijdens de stemronde. Als dat maar goed komt… Enne, we spotten ook een bronzen nominatie speld op haar logo. Zou dat inhouden dat Ashley weer genomineerd is en opnieuw zal moeten vechten voor haar plek in Big Brother? Who knows… 

Lees ook: Gelukkig: geen grote ongelukken door storm Isha

Bron: LoveReality | Beeld: Tom Cornelissen & Rob Jacobs