Terugroepactie IKEA drinkbak voor huisdieren: twee honden zijn gestikt

terugroepactie ikea
Terugroepactie IKEA voor deze waterdispenser

Vandaag is bekend gemaakt dat twee honden zijn gestikt door de LURVIG-waterdispenser van de IKEA. Honden en katten kunnen met hun kop vast komen te zitten in het doorzichtige gedeelte van de waterdispenser. Er is nu een terugroepactie opgezet en klanten worden opgeroepen om dispenser niet meer te gebruiken.

Heb je deze waterdispenser in huis? Breng hem dan meteen terug!

IKEA

IKEA laat op hun website weten dat klanten die de LURVIG-waterdispenser bezitten deze meteen terug kunnen brengen en een volledige restitutie kunnen krijgen. Dit komt omdat ze twee meldingen hebben gehad van honden die zijn gestikt in het doorzichtige gedeelte van de waterdispenser.

Bedroefd

IKEA biedt zijn excuses aan en laat weten bedroefd te zijn: “We weten dat huisdieren een belangrijk en geliefd gezinslid zijn voor veel van onze klanten. We zijn dan ook bedroefd door de gebeurtenissen. Bij IKEA komt de veiligheid altijd op de eerste plaats. Daarom hebben we besloten om de LURVIG waterdispenser meteen terug te roepen”, meldt een woordvoerster van IKEA.

Terugroepactie

Heb jij deze waterdispenser thuis? Dan kun je deze terugbrengen naar het meest dichtstbijzijnde IKEA-filiaal en een volledige restitutie krijgen. Laat je huisdier hem in ieder geval niet meer gebruiken, want er zijn dus al twee honden aan overleden.

Dit is de LURVIG-waterdispenser:

terugroepactie ikea

Lees ook: Familieleden van zangeres Sieneke opgepakt voor runnen van drugslab

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: IKEA | Beeld: Ardfern @ Wikimedia Commons