Thank you, next: Nicol vervangen in Massa is Kassa

Peter Gillis Nicol Kremers

Peter Gillis heeft min of meer vervanging gevonden

Sinds de break-up met Nicol is het de grote vraag in huize Gillis: wie gaat de veters strikken van Peter? Want hoewel het in Massa is Kassa negen maanden lang de taak was van Nicol, zal er nu toch echt iemand anders haar rol moeten innemen. En het lijkt erop dat daar al aan is gedacht…

Vervanging

Morgenavond is het eindelijk weer zover: dan kunnen we genieten van alweer het tiende seizoen van Massa is Kassa. Er is natuurlijk een hoop veranderd, want Nicol is vertrokken en Peter is weer single. Toch lezen we in de omschrijving van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen dat Peters ex al lang en breed vervangen is. “Er is inmiddels een nieuwe vrouw in zijn leven, geen nieuwe vriendin maar personal assistent Klaartje”, staat er.

Plannen op de schop

Hoewel Nicol natuurlijk niet meer op de voorgrond te zien is in het programma, zal ze op de achtergrond nog wel degelijk voorbij komen. “De familie komt bijeen om te inventariseren wat Nicol heeft achtergelaten op de parken”, luidt de beschrijving van de eerste aflevering van het komende seizoen. “En alle plannen van Nicol in de nieuwe villa gaan op de schop.”

Mieke en Johnny

Nog een vraag die veel Massa is Kassa-kijkers hadden over het komende seizoen, is of we huisvrienden Mieke en Johnny nog wel terug zouden zien na het vertrek van Nicol. Voor fans van dat stel hebben we goed nieuws: we gaan hen absoluut terugzien in het nieuwe seizoen.

Lees ook: Lekker bezig: Peter Gillis is 27 kilo afgevallen

Bron: Love Reality | Beeld: NL Beeld