The Streamers komen met gratis livestream aankomend concert

the streamers

De opbrengst van de ‘fooienpot’ gaat naar het Emma Kinderziekenhuis

Van een spontaan idee tijdens de piek van de coronapandemie tot drie uitverkochte concerten in het Olympisch Stadion: The Streamers zijn inmiddels een waar begrip. En nu is er goed nieuws voor degenen die geen concerttickets hebben bemachtigd. Er komt namelijk een gratis livestream van het concert op 17 september!

The Streamers

Op 16, 17 en 18 september staan er concerten op de planning van The Streamers. Een bijzondere reeks evenementen, want dit is de eerste keer dat de supergroep concerten kan geven mét een fysiek aanwezig publiek. Eerdere concerten vonden plaats in Carré, Paleis Noordeinde, De Kuip en de Efteling. Hier was echter geen publiek bij aanwezig vanwege covid. Omdat deze komende evenementen zo bijzonder zijn, waren de tickets dan ook al snel uitverkocht.

Livestream

En daarom komt het artiestencollectief met een gratis livestream. Het Avondje met The Streamers is zaterdag 17 september gratis online te bekijken, live vanuit het Olympisch Stadion. Niet alleen dat, maar voorafgaand aan het concert is er een documentaire te zien. Hierin krijgen de kijkers een blik achter de schermen over het ontstaan van de groep.

Net zoals bij eerdere concerten, is de stream zelf gratis. Wel wordt kijkers om een fooi gevraagd. Hiermee worden de kosten van de livestream betaald. De verdere opbrengst gaat naar het Emma Kinderziekenhuis. Hier wordt een nieuwe muziekstudio gebouwd.

Supergroep

Bij de concerten volgende week treedt een flink aantal artiesten op. Onder anderen Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Maan, Suzan & Freek Miss Montreal, Nick & Simon, Danny Vera, Ronnie Flex en Snelle zullen te zien zijn. Dat belooft dus een heerlijke avond vol muziek! Ga jij de livestream kijken?

Lees ook: Volgens kijkers is dít de beste zangeres van The Streamers

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress

Array