Oei: na eerste liveshow van ‘The Voice of Holland’ haalt Gordon flink uit naar coach Anouk

Anouk The Voice of Holland

Gordon is het niet eens met coach Anouk

Vrijdagavond was de eerste liveshow van The Voice of Holland te zien op RTL 4. Ruim 2 miljoen kijkers zaten vrijdag aan de buis gekluisterd om de eerste liveshow van een van de meest bekende talentenjachten te bewonderen. Twaalf talentvolle kandidaten streden om een plekje naar de volgende liveshow.

Echter ging het na het tv-programma bij de kijkers meer over coach Anouk dan over de deelnemende kandidaten.

Niet geloofwaardig
Dat de zangeres wel vaker kritiek krijgt over haar manier van coachen in The Voice of Holland is bij de meesten wel bekend. Dit keer had alleen niet tv-kijkend Nederland commentaar op haar, maar deelde ook zanger Gordon op Facebook zijn mening over de manier van coaching. Volgens Gordon is Anouk niet geloofwaardig als coach van The Voice of Holland. De zangeres was namelijk nogal wisselvallig in het geven van haar cijfers gedurende de avond.

Uiteenlopende reacties
De commentaren onder het bericht van Gordon op Facebook lopen zeer uiteen. De een is het helemaal eens met de zanger en de ander neemt het voor coach Anouk op en gaat zelfs in de aanval. Zo zegt iemand: “Kijk eens in de spiegel over geloofwaardig, volgens mij heb je heel Nederland in de maling genomen met je programma Gordon Gaat Trouwen.” Anouk heeft nog niet gereageerd op de sneer van Gordon.

Lees ook: Geweldig: Het twitteraccount van juf Ank uit De Luizenmoeder is een regelrechte hit en wij snappen waarom!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Facebook, Shownieuws | Beeld: videostill